Η πιο... γελοία τούμπα στην ιστορία του μπάσκετ (vid)
i

printscreen

Η πιο... γελοία τούμπα στην ιστορία του μπάσκετ (vid)

Γιώργος Γαβριλάκης 15:36 - 18.03.2023 / Ανανεώθηκε: 17:48 - 14.08.2024

Σε αγώνα σχολικού πρωταθλήματος στη Βόρεια Ντακότα των ΗΠΑ, ο νεαρός παίκτης προσπαθούσε να πάρει θέση για το ριμπάουντ, αλλά κατέληξε να πραγματοποιεί -χωρίς βοήθεια- την πιο απίστευτη πτώση που έχουν δει τα μάτια σας!

Κανείς δεν μπορεί να καταλάβει τι σκεφτόταν και πως έφθασε στο σημείο να κάνει ό,τι έκανε. Κατήργησε την βαρύτητα, τη φυγόκεντρο, όλους τους νόμους της φύσης, πριν τελικά ξαπλώσει φαρδύς πλατής στο παρκέ.

Οι γηπεδούχοι Γκριγκς Μιντκότα Τάιτανς αντιμετώπιζαν τους Μπαρνς Κάντρι Μπίσον για το σχολικό πρωτάθλημα της Βόρειας Ντακότα, όταν παίκτης της των φιλοξενούμενων στην προσπάθεια του να διεκδικήσει το ριμπάουντ (όπου ήταν και η αρχική του πρόθεση) έπειτα από πιθανή άστοχη βολή του αντιπάλου, κατάφερε το… ακατόρθωτο.

Το παραμύθι του Ντίκινσον, μία από τις μεγαλύτερες εκπλήξεις στην ιστορία του Κολεγιακού πρωταθλήματος (vids)
REST OF THE WORLD

12:58 - 18.03.2023

Το παραμύθι του Ντίκινσον, μία από τις μεγαλύτερες εκπλήξεις στην ιστορία του Κολεγιακού πρωταθλήματος (vids)

Από το Νο 16 της περιφέρειας η ομάδα μπάσκετ του Πανεπιστημιακού προγράμματος του Φερλέι Ντίκινσον νίκησε το Νο 1 της κατάταξης, Περντίου, που στόχευε στο Final Four του NCAA, αλλα τελικά έμεινε έξω από τη φάση των «32».

Έχασε την ισορροπία του, έδωσε αγώνα μέχρι τελικής πτώσης για να την κρατήσει, αλλά τελικά η τελική πτώση δεν αποφεύχθηκε. Ο αθλητής με έναν περίτεχνο σχεδόν υπερφυσικό τρόπο έπεσε κάτω και σε ένα highlight που σίγουρα αξίζει μία θέση στο Hall of Fame του μπάσκετ, ως «η καλύτερη τούμπα όλων των εποχών» ή η πιο γελοία...

Tags: