Η πρώτη ανάρτηση μετά το mega-deal: Στιγμές γαλήνης και ξεγνοιασιάς για την οικογένεια Σλούκα

Σλούκας - Δαρσινού

i

Σλούκας Δαρσινού / Instagram

Η πρώτη ανάρτηση μετά το mega-deal: Στιγμές γαλήνης και ξεγνοιασιάς για την οικογένεια Σλούκα

Sportal newsroom 21:33 - 09.07.2023 / Ανανεώθηκε: 15:01 - 14.08.2024

Ο Κώστας Σλούκας αφήνει πίσω του τη μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό, με τον ίδιο και την οικογένειά του να περνούν μερικές στιγμές χαλάρωσης μαζί με φίλους.

Ο Κώστας Σλούκας ανήκει πλέον στον Παναθηναϊκό, με τον ίδιο να περιμένει πλέον απλά το ξεκίνημα της σεζόν, η οποία θα τον βρει στα βόρεια προάστια και το ΟΑΚΑ. 

Έτσι, με τα πάντα να έχουν τελειώσει πλέον, ο ίδιος ο Σλούκας και η οικογένειά του έχουν την ευκαιρία να ξεκουραστούν και να χαλαρώσουν, περνώντας όμορφες στιγμές με φίλους τους. 

Συγκεκριμένα, όπως φάνηκε και μέσα από τα social media, ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού και νυν του Παναθηναϊκού, μαζί με φιλικό ζευγάρι, βρίσκονται σε μια πισίνα και διασκεδάζουν, μαζί και με τα μικρά τους παιδιά.

Το τελευταίο διάστημα ήταν αρκετά έντονο για την οικογένεια του Κώστα Σλούκα. Αρχικά τα ραντεβού με τους προέδρους του Ολυμπιακού, μετά η οριστική αποχώρισή του από τον Πειραιά, αλλά και η συμφωνία του με τον Παναθηναϊκό, η οποία φυσικά σήκωσε θύελλα αντιδράσεων στα social media. 

Διαδικτυακή επίθεση οπαδών του Ολυμπιακού στη σύζυγο του Σλούκα, Μαρία Δαρσινού
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

18:59 - 09.07.2023

Διαδικτυακή επίθεση οπαδών του Ολυμπιακού στη σύζυγο του Σλούκα, Μαρία Δαρσινού

Η οργή σε μερίδα φίλων του Ολυμπιακού ξεχειλίζει μετά την απόφαση του Κώστα Σλούκα να αποδεχθεί την πρόταση του Παναθηναϊκού, με μερικούς εξ αυτών να ξεσπούν χωρίς προφανή λόγο, στη σύζυγο του κορυφαίου άσου, στο Instagram.

Ο Κώστας Σλούκας θυμίζουμε πως δεν θα αγωνιστεί ούτε στην Εθνική το καλοκαίρι, καθώς ζήτησε να ξεκουραστεί, με τον ίδιο να επιστρέφει στη δράση από τη νέα σεζόν, όταν και θα ξεκινήσει την προετοιμασία του με τον Παναθηναϊκό