Η πρώτη μέρα του Μπραζντέικις: Φόρεσε για πρώτη φορά τα ερυθρόλευκα (vid)

Ίγκνας Μπραζντέικις

Η πρώτη μέρα του Μπραζντέικις: Φόρεσε για πρώτη φορά τα ερυθρόλευκα (vid)

Sportal newsroom 17:04 - 25.09.2023 / Ανανεώθηκε: 13:13 - 14.08.2024

Ο Ίγκνας Μπραζντέικις θα αγωνίζεται στον Ολυμπιακό τα επόμενα τρία χρόνια, με τον Λιθουανό γκαρντ/φόργουορντ να περνάει τις πρώτες στιγμές του στην Ελλάδα.

Σε ρυθμό... Ολυμπιακού κινείται ο Ίγκνας Μπραζντέικις, που δεν έχει χάσει την ευκαιρία να μπει στο κλίμα της νέας του ομάδας. Ο 24χρονος άσος από το Κάουνας θα φοράει την ερυθρόλευκη φανέλα των νταμπλούχων Ελλάδας για τα επόμενα τρία χρόνια και η πρώτη του μέρα στο ΣΕΦ ήταν ξεχωριστή.

Αυτό γιατί έπεσε πάνω στη Media Day των Πειραιωτών για τη φετινή Euroleague, με τον Iggy να φοράει την ερυθρόλευκη φανέλα με τον αριθμό 17 και να στέλνει το πρώτο του μήνυμα στον κόσμο της ομάδας, ως παίκτης του Γιώργου Μπαρτζώκα.

«Γεια σας φίλοι του Ολυμπιακού. Η πρώτη μου μέρα εδώ. Είμαι ενθουσιασμένος για την σεζόν που έρχεται. Θα σας δω πραγματικά σύντομα στο παρκέ», ήταν το πρώτο μήνυμα του Λιθουανού άσου στον κόσμο της ομάδας του Πειραιά. Ο Μπραζντέικις άλλωστε ήταν το τελευταίο -χρονικά- μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού και αναμένεται να δώσει λύσεις στην περιφέρεια για την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα.