Η σκέψη των Λέικερς για τον Ντένις Σρέντερ
i

Ντένις Σρέντερ / © Intime

Η σκέψη των Λέικερς για τον Ντένις Σρέντερ

Γιώργος Γαβριλάκης 20:00 - 30.11.2022 / Ανανεώθηκε: 11:23 - 20.08.2024

Ο κόουτς των Καλιφορνέζων, Ντέβιν Χαμ, σκέφτεται πως ήρθε η ώρα να καθιερώσει 27χρονο Γερμανό ως βασικό πόιντ γκαρντ.

Ο μύθος λέει ότι ο ΛεΜπρον Τζέιμς, βλέποντας τον Ντένις Σρέντερ να κάνει... όργια με τη Γερμανία στο Ευρωμπάσκετ, έδωσε την εντολή στους Λέικερς να επαναφέρουν τον Γερμανό γκαρντ στο Λ.Α. 

Ο 27χρονος γεννημένος στο Μπραουνσβάιγκ από Γερμανό πατέρα και μητέρα από τη Γκάμπια, έπαιξε στο Λ.Α. με τους Λιμνανθρώπους της σεζόν 2020-2021. Από το καλοκαίρι επέστρεψε στην Καλιφόρνια, αρχικά ήταν τραυματίας, πλέον έχει επιστρέψει και σιγά σιγά ανεβάζει ρυθμό. 

Οι Λέικερς ξεκίνησαν τη χρονιά με τον Κέντρικ Ναν μέλος της αρχικής πεντάδας, στη συνέχεια έγιναν πειράματα με τον Πάτρικ Μπέβερλι, τον Ράσελ Ουέστμπρουκ, αλλά τώρα ο τεχνικός της ομάδας, Ντέβιν Χαμ, σκέφτεται να δώσει τον ρόλο στον Σρέντερ σε μόνιμη βάση. 

Στα τελευταία δύο ματς έχει παίξει πάνω από 30 λεπτά. Στη νίκη επί των Σπερς έκανε το καλύτερο φετινό του ματς με 21 πόντους και 6 ασίστ, ενώ στην ήττα από τους Πέισερς έπεσε στους 8 πόντους και στις 4 ασίστ. 

Ο Χαμ χρειάζεται την ενέργειά του κατά πρώτο λόγο και κατά δεύτερο τη δημιουργία, αφού στο ξεκίνημα των ματς ο ΛεΜπρον έχει περισσότερο τη μπάλα στα χέρια του απ' ότι οι γκαρντ και αυτός αναλαμβάνει την οργάνωση. Στο επόμενο ματς πάντως, θα έχει στη διάθεσή του και τον Πάτρικ Μπέβερλι, ο οποίος επιστρέφει στη δράση, μετά την τιμωρία του που είχε προκύψει από το αντιαθλητικό του χτύπημα στον ΝτιΑντρέ Έιτον

Tags: