H συγκινητική υπόκλιση του Σφαιρόπουλου στον Πρίντεζη

Γιάννης Σφαιρόπουλος - Γιώργος Πρίντεζης

i

©Intime

H συγκινητική υπόκλιση του Σφαιρόπουλου στον Πρίντεζη

Ελένη Ανδρικοπούλου 10:37 - 07.09.2024 / Ανανεώθηκε: 10:42 - 07.09.2024

Ο άλλοτε προπονητής του Ολυμπιακού και νυν τεχνικός του Ερυθρού Αστέρα, Γιάννης Σφαιρόπουλος μέσω ανάρτησης στα social media εκθείασε τον Γιώργο Πρίντεζη, ενώ παράλληλα του ευχήθηκε τα καλύτερα για το μέλλον του.

Ο αθλητισμός δεν δημιουργεί μόνο όμορφες ιστορίες, αλλά και πολύ δυνατές σχέσεις. Μία από αυτές είναι αναμφίβολα του Γιάννη Σφαιρόπουλου και του Γιώργου Πρίντεζη.

Επίθεση αγάπης στον Γιώργο Πρίντεζη: Από τον Πειραιά μέχρι τη Μόσχα
EUROLEAGUE

09:19 - 07.09.2024

Επίθεση αγάπης στον Γιώργο Πρίντεζη: Από τον Πειραιά μέχρι τη Μόσχα

Το «A Moment to Remember» ήταν μία βραδιά στο ΣΕΦ αφιερωμένη στον Γιώργο Πρίντεζη, μόνο που η αύρα του παίκτη που συμβόλισε τον Ολυμπιακό εξαπλώθηκε σε όλη την Ευρώπη. Έφθασε μέχρι την Μόσχα, όπου η ΤΣΣΚΑ του... υποκλίθηκε, ενώ συνολικά ο κόσμος της Euroleague διατηρεί μεγάλο θαυμασμό προς το πρόσωπό του.

Ο Έλληνας κόουτς, ο οποίος βρέθηκε στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας για να τιμήσει κι αυτός τον Γιώργο Πρίντεζη, το βράδυ της απόσυρσης της φανέλας του, λίγες ώρες αργότερα μέσω μίας ανάρτησης στα social media εκθείασε τον «Πρι» τόσο για το ταλέντο του όσο και για τον χαρακτήρα του. Παράλληλα, ο άλλοτε προπονητής του Ολυμπιακού του ευχήθηκε τα καλύτερα για τη ζωή του.

«Πάντα δίπλα σε έναν ΣΠΟΥΔΑΙΟ αθλητή και ένα από τα καλύτερα παιδιά του χώρου! Γιώργο, είμαι υπερήφανος για εσένα και ευγνώμων που συνεργάστηκα μαζί σου! Να χαίρεσαι την οικογένεια σου, και καλή σταδιοδρομία στη ζωή σου!», έγραψε συγκεκριμένα ο 57χρονος κόουτς στον προσωπικό του λογαριασμό στο «Χ» (πρώην Twitter).

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!