H συμμετοχή του Αντετοκούνμπο στο All-Star Game είναι αμφίβολη, αλλά η παρουσία του στο χώρο συγκεντρώνει τα βλέμματα!

H συμμετοχή του Αντετοκούνμπο στο All-Star Game είναι αμφίβολη, αλλά η παρουσία του στο χώρο συγκεντρώνει τα βλέμματα!

Sportal newsroom 09:29 - 19.02.2023 / Ανανεώθηκε: 09:52 - 20.08.2024

Ο τραυματισμός του Γιάννη Αντετοκούνμπο στον καρπό τον έθεσε εκτός Skill Challenge και η συμμετοχή του στο παιχνίδι των αστέρων, τα ξημερώματα της Δευτέρας (20/2) είναι αμφίβολη. Παρόλα αυτά ο Greek Freak παραμένει στο επίκεντρο της γιορτής.

Όλη η οικογένεια Αντετοκούνμπο βρίσκεται στο Σολτ Λέικ Σίτι και παίρνει μέρος στη μεγάλη γιορτή των All-Stars. Η κορύφωση της διαδικασίας έρχεται τα ξημερώματα της Δευτέρας (20/2), όταν ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, ως αρχηγός της Ανατολής θα στελεχώσει την ομάδα TEAM GIANNIS που θα αντιμετωπίσει την ΤΕΑΜ LEBRON. Ο πρώτος σκόρερ όλων των εποχών και σούπερ σταρ των Λέικερς είναι ο αρχηγός της Δύσης. 

O Greek Freak πάντως, ακόμα δεν είναι ξεκάθαρο αν αγωνιστεί. Ο τραυματισμός στον καρπό του, που... έρχεται από το τελευταίο ματς της κανονικής διάρκειας κόντρα στους Σικάγο Μπουλς, θέτει τη συμμετοχή του σε αβέβαιη φάση. Σίγουρα θα επιλέξει αυτός το ρόστερ μέσω Draft που θα διεξαχθεί πριν το τζάμπολ και στόχος όλων είναι να εμφανιστεί στο παρκέ. 

Ο... άσημος Μακ ΜακΚλανγκ με ύψος 188 εκατοστά θριάμβευσε στον διαγωνισμό καρφωμάτων (vids)
NBA

09:08 - 19.02.2023

Ο... άσημος Μακ ΜακΚλανγκ με ύψος 188 εκατοστά θριάμβευσε στον διαγωνισμό καρφωμάτων (vids)

O 24χρονος γκαρντ, που ανήκει στους Σίξερς, αλλά αγωνίζεται στη G-League κέρδισε εντυπωσιακά τον διαγωνισμό καρφωμάτων και έβαλε το όνομά του στην ίδια λίστα με τους Μάικλ Τζόρνταν, Κόμπι Μπράιαντ, Ντομινίκ Ουίλκινς και Βινς Κάρτερ.

Εκτός κι αν την έχει... δει προπονητής και «κόλλησε» μετά την πρώτη του (νικηφόρα) εμφάνιση ως κόουτς. Ίσως γίνει βοηθός του Τζο Ματζούλα των Σέλτικς που θα διευθύνει την ομάδα του. 

Προς το παρόν και περιμένοντας όλοι τα νέα για το αν θα αγωνιστεί ο 28χρονος Έλληνας φόργουορντ των Μιλγουόκι Μπακς στο παιχνίδι των επίλεκτων, ο ίδιος κόβει... βόλτες στο Σολτ Λέικ Σίτι και όλοι παρακολουθούν το πως κινείται. Τι λέει, πως εκφράζεται, με ποιον μιλάει. Αν έχει αγκαλιά τον γιο του και τι σιγοψιθυρίζει στα αδέλφια του. Ο ίδιος το διασκεδάζει και παρά το γεγονός ότι είναι η έβδομη φορά που λαμβάνει μέρος στον θεσμό το ζει σα να είναι η πρώτη.