Η Team USA είναι απόλυτα έτοιμη για την πρεμιέρα της στο Παγκόσμιο Κύπελλο
i

© Fiba

Η Team USA είναι απόλυτα έτοιμη για την πρεμιέρα της στο Παγκόσμιο Κύπελλο

Χρήστος Τσάλτας 08:51 - 25.08.2023 / Ανανεώθηκε: 14:00 - 14.08.2024

Την τελευταία της προπόνηση πριν από την πρεμιέρα του Παγκοσμίου Κυπέλλου ολοκλήρωσε η Team USA, με τον Στιβ Κερ και τους παίκτες του να έχουν έναν εκλεκτό καλεσμένο. Το Sportal παρακολούθησε την προπόνηση των Αμερικανών και σας μεταφέρει το κλίμα.

Αποστολή στη Μανίλα

Κάθε κίνηση, κάθε δράση της Team USA είναι -από μόνη της- μια είδηση εδώ στη Μανίλα. Οι Αμερικανοί είναι από τις πιο μεγάλες ατραξιόν όλου του τουρνουά, στοχεύοντας μόνο στην κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου.

Για την ώρα όμως, πάνε βήμα-βήμα, καθώς στο κάδρο αυτή την ώρα υπάρχει η πρεμιέρα τους απέναντι στη Νέα Ζηλανδία το απόγευμα του Σαββάτου (26/08). Και στόχος δεν είναι άλλος όχι -μόνο- από τη νίκη, αλλά και από μια καλή εμφάνιση, που θα στείλει το μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση.

Στο πλαίσιο αυτό ο Στιβ Κερ και οι παίκτες του ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους με μία προπόνηση στο κλειστό του ξενοδοχείου που διαμένει η ομάδα, στα προάστια της Μανίλα. Οι Αμερικανοί έχουν βρει ένα... ησυχαστήριο εκεί, σε ένα από τα πιο ωραία μέρη της πόλης.

Εκεί οι παίκτες του Στιβ Κερ συνέχισαν τις προπονήσεις σε υψηλή ένταση. Ο Αμερικανός κόουτς είχε όλους τους παίκτες στη διάθεσή του και το ηθικό όλων ήταν σε πολύ καλά επίπεδα. Μάλιστα ο Γκραντ Χιλ δεν σταμάτησε να δίνει οδηγίες στον Άντονι Έντουαρντς, θέλοντας να πάρει το μέγιστο από τον Αμερικανό σταρ.

Πριν από την έναρξη της προπόνησης οι Αμερικανοί είχαν μια ξεχωριστή επίσκεψη στο γήπεδο. Αυτό γιατί η πρέσβης των ΗΠΑ στις Φιλιππίνες, Μαρικέι Κάρλσον, βρέθηκε στο ξενοδοχείο που διαμένει η ομάδα, συνομίλησε με τους παίκτες και το προπονητικό σταφ και ευχήθηκε καλή επιτυχία στον Στιβ Κερ, που είναι ένας από τους μεγαλύτερους σταρ της Team USA αυτό το καλοκαίρι.

Tags: