Απίστευτο ξύλο ανάμεσα σε διαιτητή και πατέρα αθλητή!

ΗΠΑ ξύλο

i

ΗΠΑ ξύλο

Απίστευτο ξύλο ανάμεσα σε διαιτητή και πατέρα αθλητή!

Aχιλλέας Μαυροδόντης 23:58 - 23.05.2023 / Ανανεώθηκε: 16:06 - 14.08.2024

Σε αρένα μάχης μετετράπη ένα γήπεδο μπάσκετ μικρών μαθητών στις ΗΠΑ, με έναν πατέρα και τον διαιτητή να πιάνονται στα χέρια!

Ένα τραγικό συμβάν έλαβε χώρα στην Ιντιάνα των ΗΠΑ, όταν ξέσπασε ξύλο ανάμεσα σε έναν πατέρα αθλητή και τον διαιτητή του αγώνα.

Όπως φαίνεται και στο βίντεο, ο καβγάς ξεκίνησε όταν ο πατέρας που παρακολουθούσε τον αγώνα σηκώθηκε από την θέση του και επιτέθηκε στον διαιτητή, ο οποίος, στην προσπάθειά του να αμυνθεί επιτεθηκε και αυτός με τη σειρά του ρίχνοντας τον πατέρα στο έδαφος.

Τρομερό ξύλο σε ματς Β’ Πειραιά – Παίκτης ανέβηκε στα κάγκελα να πιάσει οπαδό (vid)
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

12:42 - 19.05.2023

Τρομερό ξύλο σε ματς Β’ Πειραιά – Παίκτης ανέβηκε στα κάγκελα να πιάσει οπαδό (vid)

Εικόνες ντροπής στην αναμέτρηση της ΑΕ Περάματος με τον ΑΟΚ Φαλήρου για τα play offs της Β' κατηγορίας του τοπικού πρωταθλήματος της ΕΠΣ Πειραιά, με παίκτη να προσπαθεί να ανέβει στα κάγκελα για να πιάσει οπαδό μετά το απερίγραπτο ξύλο που έγινε μες το γήπεδο.

Λίγο μετά οι θεατές και αθλητές χώρισαν τους δύο άντρες, με τα πνεύματα να ηρεμούν και τον έξαλλο πατέρα να απομακρύνεται.

Τα τοπικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι ο καβγάς συνέβη κατά τη διάρκεια αγώνα μαθητών λυκείου της Team Robinson 2027-PINK απέναντι στους Blue Water Hurricanes, με το παιχνίδι να ολοκληρώνεται με το εντυπωσιακό 78-7.

Να σημειωθεί ότι ο πατέρας, σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα, διαμαρτυρόταν για σφυρίγματα του διαιτητή και όταν ο διαιτητής ζήτησε την αποχώρησή του εξερράγη, με την συνέχεια να είναι αυτή που σας προαναφέραμε.

Το βίντεο με το ξύλο ανάμεσα στους δύο άντρες κατά την διάρκεια του αγώνα: