Θέλει τον Ματαλιωτάκη ο Ηρακλής

Μανώλης Ματαλιωτάκης

Θέλει τον Ματαλιωτάκη ο Ηρακλής

Χρήστος Τσάλτας 12:36 - 07.08.2023 / Ανανεώθηκε: 14:26 - 14.08.2024

Ο Ηρακλής καταστρώνει τα πλάνα του ενόψει της νέας σεζόν, με τον Θανάση Γιαπλέ στον πάγκο του και σύμφωνα με πληροφορίες του Sportal ο «Γηραιός» ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Μανώλη Ματαλιωτάκη.

Παρά το γεγονός πως ταλαιπωρήθηκε αρκετά το τελευταίο διάστημα, όσον αφορά την επόμενη μέρα του, όμως σταδιακά μπαίνει σε διαδικασία χτισίματος του ρόστερ για τη σεζόν 2023-24. Ο Θανάσης Γιαπλές θα είναι ο νέος τεχνικός της ομάδας της θεσσαλονίκης, που πλέον στρέφει το βλέμμα της στην ενίσχυση του ρόστερ.

Οι αλλαγές αναμένεται να είναι πολλές τη νέα σεζόν, καθώς ο Ηρακλής θα προχωρήσει σε λίφτινγκ, αλλάζοντας σχεδόν όλο το ρόστερ, συγκριτικά με την περασμένη σεζόν.

Μια από τις περιπτώσεις για τις οποίες κινείται ο Ηρακλής τις τελευταίες μέρες, σύμφωνα με τις πληροφορίες του Sportal, είναι ο Μανώλης Ματαλιωτάκης. Ο 21χρονος φόργουορντ έκανε εξαιρετική σεζόν με τη φανέλα του Πανερυθραϊκού, βοηθώντας την ομάδα των βορείων προαστίων να φτάσει μέχρι το Final 4 της Elite League την περασμένη σεζόν.

Ο Ματαλιωτάκης διακρίνεται για το δυναμικό παιχνίδι του, αλλά και την πολύ καλή επαφή του με το καλάθι, ενώ την περασμένη σεζόν έδειξε και ηγετικά στοιχεία στο παιχνίδι του, οντας παίκτης που έκανε τη διαφορά υπό τις οδηγίες του Δημήτρη Χουχουλή.

Tags: