Η ΑΕΚ Betsson δείχνει όλα τα βήματα για να κλείσεις θέση στη Sunel Arena ενόψει Καρδίτσας

ΑΕΚ

Η ΑΕΚ Betsson δείχνει όλα τα βήματα για να κλείσεις θέση στη Sunel Arena ενόψει Καρδίτσας

Χρήστος Τσάλτας 16:37 - 11.10.2024 / Ανανεώθηκε: 16:48 - 11.10.2024

Με ένα σύντομο αλλά και άκρως περιεκτικό βίντεο η ΑΕΚ Betsson εξηγεί στους φιλάθλους της πώς θα βρεθούν στη Sunel Arena το απόγευμα του Σαββάτου κόντρα στην Καρδίτσα.

Επιστροφή... σπίτι για την ΑΕΚ Betsson που μετράει αντίστροφα για την αναμέτρηση της δεύτερης αγωνιστικής κόντρα στην Καρδίτσα. Σε ένα παιχνίδι όπου στόχος είναι το 2Χ2 στο πρωτάθλημα.

Οι νίκες απέναντι σε Μακάμπι Ραμάτ Γκαν και Άρη έχουν ζεστάνει τον κόσμο ο οποίος αναμένεται να βρεθεί στη Sunel Arena για να αποτελέσει τον εκτό παίκτη της ομάδας του Ντράγκαν Σάκοτα σε ακόμα ένα παιχνίδι εντός των τειχών.

Η κατάσταση που έχει διαμορφωθεί με τα εισιτήρια είναι ακόμα καινούργια στις τάξεις των φίλων της ομάδας και για το λόγο αυτό η Ένωση προχώρησε σε μια κίνηση μικρή μεν, αλλά με μεγάλη σημασία, βάζοντας άπαντες στο κλίμα για τον τρόπο αγοράς εισιτηρίων.

Με ένα σύντομο βίντεο η Ένωση εξήγησε όλα τα βήματα που πρέπει να γίνουν στην ειδική πλατφόρμα για να μπορέσει ο κόσμος να προμηθευτεί το εισιτήριο του για τον αγώνα του Σαββάτου και να ενισχύσει την ομάδα σε ακόμα μια αναμέτρηση.