Η ΑΕΚ μπαίνει στη δική της... διαβολοβδομάδα: Τρία ταξίδια σε επτά μέρες

Ηλίας Ζούρος

i

© Intime

Η ΑΕΚ μπαίνει στη δική της... διαβολοβδομάδα: Τρία ταξίδια σε επτά μέρες

Χρήστος Τσάλτας 19:10 - 26.01.2024 / Ανανεώθηκε: 10:20 - 14.08.2024

Ο Ηλίας Ζούρος ανέλαβε την ΑΕΚ σε ένα πολύ κομβικό χρονικό σημείο όπου η ομάδα δίνει συνεχόμενους αγώνες.

Με τον Ηλία Ζούρο θα πορευτεί η ΑΕΚ στο εξής στο τιμόνι της, αφού ο Έλληνας κόουτς ανέλαβε την Ένωση σε ένα πολύ κρίσιμο χρονικά σημείο της σεζόν.

Ο νέος προπονητής της ΑΕΚ ρίχνεται αμέσως στα βαθιά, χωρίς μάλιστα να έχει γνωρίζει απόλυτα τη νέα του ομάδα.

Η ΑΕΚ μπαίνει σε δύσκολη και κρίσιμη εβδομάδα με κομβικά ματς το ένα εκ των οποίων μπορεί να χαρακτηριστεί και ως «τελικός».

Η αρχή γίνεται εκτός έδρας με την αναμέτρηση κόντρα στην Καρδίτσα. Χωρίς να πάρουν... ανάσα οι παίκτες της Ένωσης θα μεταβούν στην Ουγγαρία για το δύσκολο ματς με τη Χάποελ Χολόν, ενώ η ΑΕΚ θα επιστρέψει στην Ελλάδα και αμέσως θα μεταβεί στη Ρόδο για τον αγώνα με τον Κολοσσό.

Ο Ηλίας Ζούρος δεν θα έχει την ευκαιρία να προπονήσει τους νέους του παίκτες όπως θέλει και μέσα από τα παιχνίδια και τα ταξίδια θα προσπαθήσει να τους περάσει τη φιλοσοφία του.

Είναι εύκολα κατανοητό ότι ο χρόνος δεν είναι σύμμαχος της ΑΕΚ που πρέπει να κάνει νίκες για να ανέβει στην κατάταξη της Basket League και να μείνε ζωντανή για την πρόκριση στα ημιτελικά του BCL.

Πρόκειται για μια από τις πιο δύσκολες εβδομάδες της σεζόν που θα κρίνουν το μέλλον και τους στόχους της ομάδας με τον Ηλία Ζούρο να το γνωρίζει καλά αυτό και να προσπαθεί να μεταδώσει στους παίκτες του την κρισιμότητα των αγώνων που έπονται.