Η ατάκα του Παπαπέτρου στον πάγκο για την Τσαρούχα: «Μην της μιλάτε»

Η ατάκα του Παπαπέτρου στον πάγκο για την Τσαρούχα: «Μην της μιλάτε»

Sportal newsroom 22:13 - 07.06.2024 / Ανανεώθηκε: 22:16 - 07.06.2024

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου ανέλαβε δράση κατά τη διάρκεια ενός τάιμ άουτ, προτρέποντας τους συμπαίκτες του να μην μιλάνε προς την Βάσω Τσαρούχα.

Για ακόμα μια φορά ο Ιωάννης Παπαπέτρου έδειξε το ηγετικό του πνεύμα στα αποδυτήρια του Παναθηναϊκού. Ο διεθνής φόργουορντ έσπευσε να ηρεμίσει τους συμπαίκτες του κατά τη διάρκεια ενός τάιμ άουτ, την ώρα που τα νεύρα έμοιαζαν να είναι τεντωμένα.

Απευθυνόμενος προς τους συμπαίκτες του στάθηκε στην Βάσω Τσαρούχα, προτρέποντάς τους να μην της μιλάνε, γιατί είναι εύκολο να δεχτούν τεχνική ποινή από την Ελληνίδα ρέφερι κατά τη διάρκεια του Game 2.

Τα... είπαν πριν από το τζάμπολ τα φιλαράκια Κάνααν και Γκραντ (vid)
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

21:46 - 07.06.2024

Τα... είπαν πριν από το τζάμπολ τα φιλαράκια Κάνααν και Γκραντ (vid)

Λίγο πριν ξεκινήσει το Game 2 των τελικών της Stoiximan Basket League, ο Αϊζέια Κάνααν του Ολυμπιακού συνάντησε και έπιασε κουβέντα με τον Τζέριαν Γκραντ του Παναθηναϊκού. Οι δύο συμπατριώτες, ήταν συμπαίκτες στους Σικάγο Μπουλς και καλοί φίλοι από εκείνη την εποχή.

«Μην μιλάτε στη διαιτητή είναι εύκολο να σας δώσει τεχνική ποινή», ήταν τα λόγια του Ιωάννη Παπαπέτρου προς τους συμπαίκτες του κατά τη διάρκεια του τάιμ άουτ.

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός post game LIVE από το ΣΕΦ για το Game 2 των τελικών