Μυθική αύξηση χρημάτων για τον Σάσα: Πόσα έπαιρνε στην πρώτη του θητεία στον Ολυμπιακό και πόσα θα παίρνει τώρα

Σάσα Βεζένκοφ

i

© Intime

Μυθική αύξηση χρημάτων για τον Σάσα: Πόσα έπαιρνε στην πρώτη του θητεία στον Ολυμπιακό και πόσα θα παίρνει τώρα

Ευτυχία Οικονομίδου 19:28 - 04.07.2024 / Ανανεώθηκε: 22:07 - 04.07.2024

Ο Σάσα Βεζένκοφ θα δει τα έσοδά του να πολλαπλασιάζονται μετά την συμφωνία του με τον Ολυμπιακό για τα επόμενα πέντε χρόνια. «Μυθίκη» αύξηση για μία... μυθική επιστροφή!

Η «βόμβα» έσκασε στο λιμάνι του Πειραιά με τον Σάσα Βεζένκοφ να επιστρέφει στον Ολυμπιακό, την ομάδα της καρδιάς του, μετά το ρίσκο που πήρε στην καριέρα του δοκιμάζοντας την τύχη του στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού και στο NBA.

Ο Σάσα Βεζένκοφ επιστρέφει στον Ολυμπιακό!
EUROLEAGUE

18:24 - 04.07.2024

Ο Σάσα Βεζένκοφ επιστρέφει στον Ολυμπιακό!

Ο Σάσα Βεζένκοφ πήρε την μεγάλη απόφαση! Ο βούλγαρος σταρ αποφάσισε και επιστρέφει στον Ολυμπιακό, δίνοντας οριστικά τα χέρια με τους ανθρώπους της ομάδας του Πειραιά, οι οποίοι του προσέφεραν ηγεμονικό συμβόλαιο, δείχνοντας έμπρακτα πόσο τον θέλουν.

Οι «ερυθρόλευκοι» είχαν βάλει στόχο την απόκτηση του του Βούλγαρου φόργουορντ για τη νέα σεζόν με σκοπό να φανούν ακόμη πιο ανταγωνιστικοί την επόμενη χρονιά. Το μόνο που λείπει επομένως είναι η λύση της συνεργασίας του Βεζένκοφ με τους Τορόντο Ράπτορς. Μία συνεργασία που δεν πρόλαβε καν να ξεκινήσει.

Το NBA τελείωσε σαν όνειρο λοιπόν για τον πρώην MVP της EuroLeague και ετοιμάζεται να επιστρέψει σπίτι του για να φορέσει ξανά τα «ερυθρόλευκα». Η διαδικασία δεν θα είναι εύκολη όπως ανέφερε στο Sportal ο μάνατζερ του παίκτη, Νίκος Λώτσος, μιας και η απόφαση της αποδέσμευσης του Βεζένκοφ βρίσκεται στα χέρια του ιδιοκτήτη της ομάδας του Καναδά.

Με την άφιξή του στον Πειραιά ο Βούλγαρος φόργουορντ θα μετατραπεί σε… Μίδα της Ευρώπης και του ευρωπαϊκού μπάσκετ και μόλις υπογράψει με τον Ολυμπιακό θα δει το πορτοφόλι του να γεμίζει με χρήματα, τα οποία είναι πολλά περισσότερα από όσα είχε συνηθίσει να λαμβάνει έως τώρα.

Μόλις ο Βεζένκοφ αφεθεί ελεύθερος από τον μαγικό κόσμο του ΝΒΑ θα υπογράψει συμβόλαιο με τους «ερυθρόλευκους» για πέντε έτη, που θα αποφέρει (με τα πριμ και τα μπόνους) 20 εκατομμύρια ευρώ. Ποσό που θα τον κάνει τον πιο ακριβοπληρωμένο παίκτη της Ευρώπης.

Μίδας στο Λιμάνι: Πόσα χρήματα ετησίως προσφέρει ο Ολυμπιακός στον Βεζένκοφ
EUROLEAGUE

19:03 - 04.07.2024

Μίδας στο Λιμάνι: Πόσα χρήματα ετησίως προσφέρει ο Ολυμπιακός στον Βεζένκοφ

O Ολυμπιακός ήταν η τέως θα είναι και η επόμενη ομάδα του Σάσα Βεζένκοφ, ο οποίος με το που θα μείνει ελεύθερος από τους Τορόντο Ράπτορς θα υπογράψει ένα... μυθικό συμβόλαιο με τους «ερυθρολεύκους». Δείτε τους χρονικούς και οικονομικούς όρους της νέας συνεργασίας.

Τα πρώτα τρία χρόνια του συμβολαίου είναι εγγυημένα και «κλειστά» και το ποσό που θα λάβει ο Βεζένκοφ γι' αυτά είναι 10 εκατομμύρια ευρώ. Δηλαδή, 3,3 εκατομμύρια το χρόνο, ενώ ακολουθούν οι option επέκτασης για άλλα δύο χρόνια, μέχρι που φθάνουμε στην πενταετία και στα 17 εκατομμύρια ευρώ που μαζί με τα... έξτρα γίνονται 20 εκατομμύρια.

Στην προηγούμενή του θητεία στον Ολυμπιακό (2018-23), ο Βεζένκοφ είδε τον μισθό του να αυξάνεται στα 1.5 εκατομμύρια δολάρια από τις 900 χιλιάδες που λάμβανε προηγουμένως. Με τα σχεδόν 3.3 εκατομμύρια, που θα βλέπει στον λογαριασμό του ετησίως πλέον ο 28χρονος φόργουορντ με το νέο συμβόλαιο, η αύξηση θα φτάσει το 150%. Ποσοστό πραγματικά… μυθικό για τα έσοδα του πρώην MVP της EuroLeague.

💥Ο Σάσα Βεζένκοφ επιστρέφει στον Ολυμπιακό!