Η άχαστη εμφάνιση του «διαστημικού» Γιάννη Αντετοκούνμπο κόντρα στη Δομινικανή Δημοκρατία! (vids)

Γιάννης Αντετοκούνμπο

i

© Intime

Η άχαστη εμφάνιση του «διαστημικού» Γιάννη Αντετοκούνμπο κόντρα στη Δομινικανή Δημοκρατία! (vids)

Ευτυχία Οικονομίδου 23:18 - 03.07.2024 / Ανανεώθηκε: 23:35 - 03.07.2024

Τί να πει κανείς για τον φανταστικό Γιάννη Αντετοκούνμπο; Ο «Greek Freak» πραγματοποίησε μία ηγετική εμφάνιση πολύ καλύτερη από παιχνίδι NBA (!), για να χαρίσει τη νίκη στην Ελλάδα απέναντι στη Δομινικανή Δημοκρατία (109-82).

Η Εθνική ομάδα έκανε ένα βήμα για να φτάσει πιο κοντά στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού πραγματοποιώντας την πρώτη της νίκη (109-82) στο Προολυμπιακό τουρνουά ρίχνοντας στο... καναβάτσο τη Δομινικανή Δημοκρατία.

Η «γαλανόλευκη» πραγματοποίησε μία κυρίαρχη και ολοκληρωμένη εμφάνιση και δεν αγχώθηκε στιγμή στο ματς κρατώντας καθ' όλη τη διάρκεια τα ηνία της αναμέτρησης.

Αυτός που ξεχώρισε στο παιχνίδι δεν ήταν άλλος από τον Γιάννη Αντετοκούνμπο που μετατράπηκε σε «Greek Freak» κόντρα στους αντιπάλους του χωρίς να τους αφήσει να χαρούν!

Ο σταρ των Μιλγουόκι Μπακς είπε να κάνει μια εμφάνιση βγαλμένη από το NBA για να βάλει φαρδιά-πλατιά την υπογραφή του στη νίκη της ομάδας του Βασίλη Σπανούλη.

Συγκεκριμένα, ήταν κυριολεκτικά... άχαστος εντός πεδιάς με 11/11 σουτ με μοναδικό ελάχιστα μελανό σημείο τις 9/13 βολές. Συνολικά, ο Αντετοκούνμπο σε μόλις 18 λεπτά ολοκλήρωσε το παιχνίδι σκοράροντας 32 πόντους, μαζεύοντας 2 ριμπάουντ και μοιράζοντας 2 ασίστ, ενώ έκανε και δύο κλεψίματα και ένα απίστευτα εντυπωσιακό κόψιμο. Αυτό μάλιστα, ήταν με διαφορά το καλύτερο στιγμιότυπο της αναμέτρησης.

Αυτή είναι η τρίτη καλύτερη επίδοση που έχει πραγματοποιήσει ο Έλληνας σταρ φορώντας τη φανέλα με το εθνόσημο. Οι προηγούμενες δύο ήταν οι 41 πόντοι που είχε σημειώσει απέναντι στην Ουκρανία στο Eurobasket του 2022, όταν η Εθνική νίκησε με 99-79 και ακολούθησαν οι 40 πόντοι του στην ήττα (100-94) από τη Σερβία για τα προκριματικά του Mundobasket 2023.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο «Greek Freak» δεν έχει κάνει τέτοιο ματς ούτε στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού, αφού στις 19 Μαρτίου του 2023, όταν ο Αντετοκούνμπο είχε το μεγαλύτερο 100% εντός πεδιάς. Τότε έκανε το 9/9 στη νίκη των Μπακς απέναντι στους Ράπτορς σημειώνοντας triple double 22 πόντων, 12 ριμπάουντ και 10 ασίστ. Άρα το σημερινό (03/07) 11/11 με την Εθνική ομάδα είναι το μεγαλύτερο σε ολόκληρη την καριέρα του.

Μεταξύ άλλων, αυτό που έκανε την πιο θετική εντύπωση στο συγκεκριμένο παιχνίδι ήταν η άψογη και απολαυστική συνεργασία του Νικ Καλάθη με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο χαρίζοντας καταπληκτικές φάσεις.

Ο νυν γκαρντ της Μονακό σημείωσε 12 πόντους και μοίρασε 11 ασίστ επιβεβαιώνοντας τον τίτλο του καλύτερου πασέρ στην Ευρώπη. Οι δυο τους μαζί ήταν χάρμα οφθαλμών και προκαλούσαν τον... τρόμο στους αντιπάλους τους.

Είναι χαρακτηριστικό πως ο επίσημος λογαριασμός της FIBA έδωσε πραγματικά... ρέστα ποστάροντας κάθε φάση του Γιάννη Αντετοκούνμπο με τους Μιλγουόκι Μπακς να αναπαράγουν το περιεχόμενο μη μπορώντας να πιστέψουν στα μάτια τους με όσα φαντασμαγορικά έκανε εντός των τεσσάρων γραμμών ο «Greek Freak».