Η mini movie του Final Four έχει πολλή συγκίνηση, ατέλειωτο κλάμα, στιγμές λατρείας και απέραντο πράσινο (vid)

Η mini movie του Final Four έχει πολλή συγκίνηση, ατέλειωτο κλάμα, στιγμές λατρείας και απέραντο πράσινο (vid)

Γιώργος Γαβριλάκης 20:28 - 07.06.2024 / Ανανεώθηκε: 20:59 - 07.06.2024

Από την Πύλη του Βρανδεμβούργου, το Chech Point Charlie μέχρι την Uber Area, το Βερολίνο βάφτηκε πράσινο για τον Παναθηναϊκό και η Euroleague με ένα εκπληκτικό βίντεο διάρκειας 11 λεπτών θυμήθηκε όλες τις αξέχαστες στιγμές του Final Four.

Ένα εικοσιτετράωρο πριν συμπληρωθούν δύο εβδομάδες από τη μέρα (26η Μαϊου) που ο Παναθηναϊκός επέστρεψε στην κορυφή της Ευρώπης, η Euroleague έδωσε στη δημοσιότητα ένα εκπληκτικό βίντεο με όλες τις αλησμόνητες στιγμές από το Final Four του Βερολίνου.

Η mini movie (διάρκειας 11 λεπτών) της τελικής φάσης της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης της ηπείρου περιλαμβάνει εντυπωσιακά πλάνα γεμάτα σπορ και θέαμα, αλλά και περιήγηση στους δρόμους της πρωτεύουσας της Γερμανίας. Από την Πύλη του Βρανδεμβούργου, στα απομεινάρια του Τοίχους και το ιστορικό Check Point Charlie, μέχρι την Alexanderplatz και την Uber Arena, οι εικόνες είναι έντονες, τα χρώματα πολλά, μα κυρίαρχο το πράσινο.

Στο οπτικοακουστικό υλικό εμφανίζονται πολλοί και διάφοροι. Η Ρεάλ Μαδρίτης του Τσους Ματέο, ο Ολυμπιακός του Γιώργου Μπαρτζώκα, η Φενέρμπαχτσε του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, αλλά ο μεγάλος πρωταγωνιστής είναι ο Παναθηναϊκός του Εργκίν Αταμάν. Ο Κώστας Σλούκας, ο Κέντρικ Ναν και η παρέα τους. Δηλαδή, η ομάδα που κυριάρχησε στο Βερολίνο και επέστρεψε στη βάση της με το έβδομο τρόπαιο της Euroleague στη συλλογή του.