Η Εθνική Νεανίδων θα αντιμετωπίσει τη Μ. Βρετανία στα προημιτελικά του EuroBasket U18

Η Εθνική Νεανίδων θα αντιμετωπίσει τη Μ. Βρετανία στα προημιτελικά του EuroBasket U18

Sportal newsroom 09:12 - 08.08.2024

Αφού πέρασε με επιτυχία το εμπόδιο της Ιρλανδίας, η Εθνική Νεανίδων προκρίθηκε στα προημιτελικά του EuroBasket U18 Β' κατηγορίας όπου και θα συναντήσει τη Μ. Βρετανία ελπίζοντας να συνεχίσει την πορεία της.

H Εθνική Νεανίδων πραγματοποίησε ισοπεδωτική εμφάνιση κόντρα στην Ιρλανδία (62-45) και προκρίθηκε στα προημιτελικά του EuroBasket U18 Β' κατηγορίας, ενώ παράλληλα έκανε ένα βήμα για την επιστροφή στην κορυφαία κατηγορία της διοργάνωσης.Η Ελλάδα διεκδίκησε στην αναμέτρηση της με την Ιρλανδία στο Olimpia Hall στο Πλοϊέστι, τη νίκη και το κατάφερε με 62-45 και έτσι έκανε δικιά της την δεύτερη θέση στον Α’ όμιλο, αλλά και το εισιτήριο για τους προημιτελικούς του EuroBasket U18 Β' κατηγορίας.

Η Μεγάλη Βρετανία θα είναι η αντίπαλος της Εθνικής Νεανίδων στην προημιτελική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U18 Β’ Κατηγορίας, μετά τη νίκη που πέτυχε με σκορ 67-57 επί της Ολλανδίας και την κατάκτηση της πρώτης θέσης στον B’ Όμιλο.

Η Εθνική Νεανίδων προκρίθηκε στους «8» του EuroBasket U18 κόντρα στην Ιρλανδία
ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

15:33 - 07.08.2024

Η Εθνική Νεανίδων προκρίθηκε στους «8» του EuroBasket U18 κόντρα στην Ιρλανδία

H Εθνική Νεανίδων πραγματοποίησε ισοπεδωτική εμφάνιση κόντρα στην Ιρλανδία (62-45) και προκρίθηκε στα προημιτελικά του EuroBasket U18 Β' κατηγορίας, ενώ παράλληλα έκανε ένα βήμα για την επιστροφή στην κορυφαία κατηγορία της διοργάνωσης.

Η αναμέτρηση της Ελλάδας με την Μεγάλη Βρετανία θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 09/08 στις 18.30 στο Olimpia Hall στο Πλοϊέστι. Αν η Ελλάδα προκριθεί στους ημιτελικούς, θα αντιμετωπίσει το νικητή του ζευγαριού Τσεχία-Βοσνία&Ερζεγοβίνη.

Αναλυτικά τα ζευγάρια στους προημιτελικούς είναι τα εξής:

13.30 Μαυροβούνιο-Σλοβακία

16.00 Βουλγαρία-Λιθουανία

18.30 Μεγάλη Βρετανία-Ελλάδα

21.00 Τσεχία-Βοσνία&Ερζεγοβίνη

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!