Η Euroleague πάει... Αμερική - Συμφωνία με την FanDuel

Η Euroleague πάει... Αμερική - Συμφωνία με την FanDuel

Sportal newsroom 12:08 - 15.10.2024 / Ανανεώθηκε: 12:34 - 15.10.2024

Κάθε εβδομάδα, οι Αγώνες της EuroLeague θα προβάλλονται στα FanDuel TV Extra και FanDuel TV+.

Η FanDuel, η κορυφαία εταιρεία διαδικτυακών τυχερών παιχνιδιών της Βόρειας Αμερικής και η Euroleague Basketball ανακοίνωσαν συμφωνία προκειμένου η εταιρεία να προβάλει αγώνες της κορυφαίας μπασκετικής ευρωπαϊκής λίγκας για τη σεζόν 2024-25.

Στο πλαίσιο αυτής της νέας συνεργασίας, ένα παιχνίδι από κάθε γύρο της κανονικής περιόδου της EuroLeague της Turkish Airlines θα προβάλλεται αποκλειστικά στο κανάλι FAST FanDuel TV Extra της FanDuel TV και στην πλατφόρμα OTT FanDuel TV+, εντός των Ηνωμένων Πολιτειών.

Με την παγκοσμιοποίηση του μπάσκετ να συνεχίζει να αναπτύσσεται, αυτή η συμφωνία προσφέρει στους οπαδούς του μπάσκετ σε όλες τις πολιτείες των ΗΠΑ την ευκαιρία να γνωρίσουν την ένταση και τις δεξιότητες του κορυφαίου πρωταθλήματος μπάσκετ της Ευρώπης, επεκτείνοντας περαιτέρω το χαρτοφυλάκιο των ζωντανών δικαιωμάτων του FanDuel TV.

«Αυτή η συμφωνία με τη FanDuel είναι ένα σημαντικό βήμα για την επέκταση του προϊόντος μας σε χώρες εκτός Ευρώπης.

Επεκτείνοντας την προσφορά μετάδοσης της EuroLeague στο κοινό των ΗΠΑ, ανοίγουμε συναρπαστικές ευκαιρίες για να αυξήσουμε τη βάση των θαυμαστών μας και να συνδεθούμε με τους οπαδούς του μπάσκετ σε παγκόσμια κλίμακα », δήλωσε ο Alex Ferrer Kristjansson, Διευθυντής Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας της Ευρωλίγκας.

«Προσπαθούμε συνεχώς να επεκτείνουμε την ισχυρή προσφορά ζωντανών αθλητικών του FanDuel TV και η EuroLeague έχει αποδειχθεί ότι είναι μια ιδιαίτερα ελκυστική αγορά μεταξύ των χρηστών του FanDuel», δήλωσε ο Mike Raffensperger, Πρόεδροςτου αθλητικού τμήματος στο FanDuel.

«Η συμφωνία μας θα προσφέρει μεγαλύτερη προβολή στο κορυφαίο πρωτάθλημα μπάσκετ της Ευρώπης και θα φέρει ακόμα πιο συναρπαστικό πρόγραμμα παρακολούθησης και στοιχηματισμού στο FanDuel TV».

Οι οπαδοί μπορούν να συντονιστούν στο FanDuel TV Extra ή στο FanDuel TV+ για να παρακολουθήσουν έναν αγώνα από τους 34 γύρους της κανονικής περιόδου της EuroLeague της Turkish Airlines και να δουν την πρόοδο των κορυφαίων συλλόγων και των αναδυόμενων ταλέντων του πρωταθλήματος.

Το FanDuel TV Extra είναι επί του παρόντος διαθέσιμο σε διάφορες πλατφόρμες ροής, όπως το Pluto TV, το The Roku Channel, το Tubi, το Xumo Play, το Plex και μέσω της δικής του πλατφόρμας OTT FanDuel TV+ της FanDuel. Το FanDuel TV+ είναι δωρεάν για παρακολούθηση χρησιμοποιώντας έναν αριθμό λογαριασμού FanDuel και μπορείτε να το κατεβάσετε σε συσκευές που είναι συνδεδεμένες με Roku, Amazon Fire, Apple και Android TV ή στη διεύθυνση FanDuel.com/watch .

Οι επερχόμενοι αγώνες της EuroLeague στο FanDuel TV+ και στο FanDuel TV Extra που είναι προγραμματισμένοι για μετάδοση:

Γύρος 3: Τετάρτη 16 Οκτωβρίου

Μπαρτσελόνα vs. AS Μονακό

Γύρος 4: Πέμπτη 17 Οκτωβρίου

Ρεάλ Μαδρίτης vs. Παναθηναϊκός ΑΚΤΩΡ

5ος γύρος: Τετάρτη 23 Οκτωβρίου

Παρτιζάν - Βίρτους

6ος γύρος: Τρίτη 29 Οκτωβρίου

Ολυμπιακός Πειραιώς - Ρεάλ Μαδρίτης

7ος γύρος: Πέμπτη 31 Οκτωβρίου

Μπες ΕΔΩ και βρες όλα τα video της EuroLeague!

Μακάμπι - Ρεάλ Μαδρίτης