Η Euroleague... ψήφισε: Αυτό είναι το Top-10 του Πρίντεζη με τη φανέλα του Ολυμπιακού (vid)

Γιώργος Πρίντεζης

i

Γιώργος Πρίντεζης/ ©Intime

Η Euroleague... ψήφισε: Αυτό είναι το Top-10 του Πρίντεζη με τη φανέλα του Ολυμπιακού (vid)

Ελένη Ανδρικοπούλου 13:35 - 07.09.2024 / Ανανεώθηκε: 13:42 - 07.09.2024

Με αφορμή την απόσυρση της φανέλας του Γιώργου Πρίντεζη με το Νο15 η EuroLeague δημοσίευσε ένα βίντεο με τις 10 κορυφαίες στιγμές στην καριέρα του στη διοργάνωση. Στην κορυφή της λίστας φυσικά το «πεταχτάρι» στην Πόλη.

Υπάρχουν πολλές ημερομηνίες που θα μείνουν ανεξίτηλες στη μνήμη του Γιώργου Πρίντεζη. Μία από αυτές είναι πλέον κι η 6η Σεπτεμβρίου. Είναι η ημέρα που η ΚΑΕ Ολυμπιακός αποφάσισε να τιμήσει τον «Πρι», αποσύροντας τη φανέλα με το Νο15.

Η μεταγραφή Οσμάν άλλαξε τις στοιχηματικές αποδόσεις για την κατάκτηση της EuroLeague
EUROLEAGUE

12:45 - 07.09.2024

Η μεταγραφή Οσμάν άλλαξε τις στοιχηματικές αποδόσεις για την κατάκτηση της EuroLeague

Τις ίδιες πιθανότητες να κατακτήσουν τη EuroLeague τη σεζόν 2024/25 δίνουν οι στοιχηματικές εταιρείες σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό. Μετά την απόκτηση του Εβάν Φουρνιέ, οι «ερυθρόλευκοι» εκθρόνισαν τους «πράσινους» από τη θέση του φαβορί, ωστόσο η έλευση του Τσεντί Οσμάν στο «τριφύλλι»... επανάφερε τις ισορροπίες.

Στον ουρανό του ΣΕΦ ανέβηκε το βράδυ της Παρασκευής η φανέλα του Γιώργου Πρίντεζη, δίπλα σε εκείνη του Βασίλη Σπανούλη και κανείς παίκτης του Ολυμπιακού δεν θα μπορεί να επιλέξει πλέον το νούμερο 15.

Με αφορμή την απόσυρση της φανέλας του «Πρι» η EuroLeague δημοσίευσε ένα βίντεο με τις 10 καλύτερες στιγμές του στη διοργάνωση. Στην κορυφή του Top -10 δεν θα μπορούσε παρά να είναι το περίφημο «πεταχτάρι», το οποίο «ξέρανε» την ΤΣΣΚΑ Μόσχας στη Πόλη κι έστεψε τον Ολυμπιακό Πρωταθλητή Ευρώπης.

H συγκινητική υπόκλιση του Σφαιρόπουλου στον Πρίντεζη
ΜΠΑΣΚΕΤ

10:37 - 07.09.2024

H συγκινητική υπόκλιση του Σφαιρόπουλου στον Πρίντεζη

Ο άλλοτε προπονητής του Ολυμπιακού και νυν τεχνικός του Ερυθρού Αστέρα, Γιάννης Σφαιρόπουλος μέσω ανάρτησης στα social media εκθείασε τον Γιώργο Πρίντεζη, ενώ παράλληλα του ευχήθηκε τα καλύτερα για το μέλλον του.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!