Ο Μπλόσομγκεϊμ έχει διαφορετική άποψη για τον Τσίμα Μονέκε: «Είναι ηλίθιος!»

Τζάρον Μπλόσομγκεϊμ

i

© 2023 EuroLeague Basketball

Ο Μπλόσομγκεϊμ έχει διαφορετική άποψη για τον Τσίμα Μονέκε: «Είναι ηλίθιος!»

Γιώργος Γαβριλάκης 08:51 - 11.12.2023 / Ανανεώθηκε: 11:22 - 14.08.2024

Η απόφαση του Τσίμα Μονέκε της Μπασκόνια να χάσει την δεύτερη βολή στο τέλος του αγώνα με τον Ερυθρό Αστέρα, ήταν... τίμια, αλλά κάποιοι θεώρησαν πως ήταν άτιμος ο τρόπος που το έκανε. Το μόνο σίγουρο είναι πως οι κανόνες του σπορ τον δικαίωσαν, αλλά για τον τέως συμπαίκτη του στη Μονακό, Τζάρον Μπλόσομγκεϊμ, δεν είναι τόσο έξυπνος όσο νομίζουν οι υπόλοιποι...

Με τον Τσίμα Μονέκε συναντήθηκε πέρσι στο Πριγκιπάτο του Μονακό. Ο Τζάρον Μπλόσομγκεϊμ, ήταν συμπαίκτης του, τον έχει ζήσει στην καθημερινότητα και έχει άποψη για το άτομό του. Βέβαια, δεν είχε εκφραστεί ποτέ αρνητικά γι' αυτόν, ούτε είχε προκύψει κάποιο πρόβλημα στη συνεργασία μαζί του, τον καιρό που ήταν συμπαίκτες.

Τώρα όμως, που ξεκίνησε μία μεγάλη συζήτηση για τον Μονέκε και αυτή προέκυψε μετά την ενέργειά του να χάσει σκόπιμα τη δεύτερη βολή στον εν τέλει νικηφόρο αγώνα της νυν ομάδα του, της Μπασκόνια, κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα, «κάποιοι» θεώρησαν πως ήταν... παράνομο. 

Τελικά, οι κανόνες του μπάσκετ δικαίωσαν τον Αφρικανό φόργουορντ/σέντερ, ενώ η EuroLeague με ανάρτησή της θεώρησε πανέξυπνη της επιλογή και την απόφασή του: «Bro is a genius», έγραψε στον επίσημο λογαριασμό της στα κοινωνικά δίκτυα. 

Ο Μπλόσομγκεϊμ όμως, έχει διαφορετική άποψη -που μάλλον ταυτίζεται και με αυτή των φιλάθλων του Ερυθρού Αστέρα. «Σας υπόσχομαι ότι είναι ηλίθιος», έγραψε ως απάντηση στην ανάρτηση της EuroLeague ο 30χρονος φόργουορντ της Μονακό και τέως συμπαίκτης του Μονέκε. 

Μπες ΕΔΩ και βρες όλα τα video της EuroLeague!

Βέβαια, τελικά οι δυο τους δεν έχουν κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα στις σχέσεις τους. Ίσα ίσα που είναι πολύ καλές σε σημείο που ο ένας μπορεί να πει και μια κουβέντα παραπάνω για τον άλλον. Ο Μονέκε πάντως, δεν απάντησε με βρισιά, ούτε με υπονοούμενα αλλά με χαμόγελα. Οι δυο τους επικοινώνησαν μετά την ανάρτηση του Μπλόσομγκεϊμ και τελικά... beef δεν υπάρχει!