«Η Παρτιζάν προσπάθησε να φέρει πίσω κάποιους πρώην παίκτες της»

Νίκολα Μιλουτίνοφ

i

Νίκολα Μιλουτίνοφ / © Intime

«Η Παρτιζάν προσπάθησε να φέρει πίσω κάποιους πρώην παίκτες της»

Sportal newsroom 17:58 - 04.09.2024 / Ανανεώθηκε: 18:20 - 04.09.2024

Το γεγονός ότι η Παρτιζάν προσπάθησε να φέρει πίσω στο Βελιγράδι τους Λούτσιτς και Μιλουτίνοφ εστίασε ο βοηθός προπονητή του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, Βλάντιμιρ Άντροϊτς.

Η Παρτιζάν προσπαθεί εδώ και χρόνια να φέρει πίσω τους Βλαντιμίρ Λούτσιτς και Νίκολα Μιλουτίνοφ, αποκάλυψε ο βοηθός προπονητής των Ασπρόμαυρων, Βλαντιμίρ Άντροιτς.

Η Παρτιζάν άλλαξε εντελώς το ρόστερ της ομάδας πριν από τη νέα σεζόν, αφού από τους μπασκετμπολίστες που ήταν στη διάθεση του Ζέλικο Ομπράντοβιτς πέρυσι, έμεινε μόνο ο Μπάλσα Κοπρίβιτσα.

Το περιβραχιόνιο του αρχηγού πήγε στον Βάνια Μαρίνκοβιτς, ο οποίος επέστρεψε στους ασπρόμαυρους - και ο βοηθός προπονητής, Βλαντιμίρ Άντροιτς αποκάλυψε ότι η διοίκηση του συλλόγου ήθελε να φέρει μερικούς ακόμη πρώην παίκτες του.

«Όλα αυτά τα χρόνια προσπαθήσαμε να φέρουμε κάποιους παίκτες πίσω στην Παρτιζάν. Ας πούμε, Λούτσιτς, Μιλουτίνοφ... Δεν τα καταφέραμε για διάφορους λόγους. Κάθε προπονητής θέλει να έχει όσο το δυνατόν περισσότερους γηγενείς παίκτες, αλλά όταν κάτι δεν μπορεί να γίνει, δεν γίνεται. Τα μπάτζετ των επιμέρους συλλόγων είναι σχεδόν απεριόριστα».

Οι ασπρόμαυροι προετοιμάζονται πυρετωδώς για την έναρξη της νέας σεζόν και τις προκλήσεις σε Euroleague και ABA League.

« Οι πρώτες εντυπώσεις είναι άριστες, από συμπεριφορά, στάση απέναντι σε υποχρεώσεις και καθήκοντα. Επαναλαμβάνω, οι αρχικές εντυπώσεις είναι εξαιρετικές. Ωστόσο, κρατάμε λίγο την αισιοδοξία μας, αφού οι παίκτες θέλουν να αποδείξουν πράγματα για τον εαυτό τους, οπότε δίνουν ίσως περισσότερα από όσα είναι ρεαλιστικά σε αυτό το στάδιο της προετοιμασίας. Ας περιμένουμε, λοιπόν, κάποιες πιο δύσκολες καταστάσεις και μετά θα κάνουμε εκτιμήσεις», είπε.

Φουρνιέ: Ένας παρ' ολίγον τζουντόκα που τον κέρδισε το μπάσκετ και ο... Παπαλουκάς!
EUROLEAGUE

17:47 - 04.09.2024

Φουρνιέ: Ένας παρ' ολίγον τζουντόκα που τον κέρδισε το μπάσκετ και ο... Παπαλουκάς!

Ο Ολυμπιακός πυροδότησε τη «βόμβα» της απόκτησης του Εβάν Φουρνιέ και το Sportal σας παρουσιάζει τις πιο ενδιαφέρουσες πτυχές του Γάλλου παίκτη που βρήκε το... λιμάνι του στον Πειραιά.

Οι οπαδοί της Παρτιζάν ελπίζουν ότι θα δουν το 10ο ευρωπαϊκό του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, να καταλήγει στο Βελιγράδι:

«Όλοι το περιμένουμε, αλλά το ερώτημα είναι πόσο ρεαλιστικό είναι να μιλάμε γι' αυτό αυτή τη στιγμή. Τα καθήκοντά μας είναι να βρούμε αρχικά καλή ομαδική χημεία και αν τα καταφέρουμε θα έρθουν τα αποτελέσματα».

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!