Τέσσερα εισιτήρια για το Παρίσι αναζητούν κατόχους

Ισπανία

i

© FIBA

Τέσσερα εισιτήρια για το Παρίσι αναζητούν κατόχους

Νίκος Καλαμπάκας 09:37 - 07.07.2024 / Ανανεώθηκε: 09:37 - 07.07.2024

Οι τελικοί των Προολυμπιακών τουρνουά διεξάγονται την Κυριακή 7/7.

Τέσσερα εισιτήρια αναζητούν κατόχους. Το ταξίδι στο Παρίσι ήταν το ζητούμενο για τις 24 ομάδες που μονομάχησαν στα τέσσερα Προολυμπιακά τουρνουά, τα οποία ολοκληρώνονται τα ξημερώματα της Δευτέρας, 8/7.

Στον όμιλο της Ελλάδας και το Προολυμπιακό του ΣΕΦ, οι παίκτες του Βασίλη Σπανούλη ετοιμάζονται να κοντραριστούν με την Κροατία. Ο νικητής θα βρεθεί σε κάτι περισσότερο από ένα μήνα στο Παρίσι και θα διεκδικήσει ένα μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες, που φέτος θ διοργανωθούν στην πρωτεύουσα της Γαλλίας.

Για μια θέση στο Παρίσι
ΜΠΑΣΚΕΤ

09:22 - 07.07.2024

Για μια θέση στο Παρίσι

Ελλάδα και Κροατία μονομαχούν απόψε στις 21.00 στο ΣΕΦ και ο νικητής εξασφαλίζει μια θέση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισίου.

Στο Προολυμπιακό της Βαλένθια, η Ισπανία θα κοντραριστεί στον τελικό με τις Μπαχάμες. Η αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 21.30 και αν και οι Ισπανοί είναι φαβορί, αναμένεται να συναντήσουν αντίσταση από τους ΝΒΑers των αντιπάλων τους.

Στη Ρίγα, η οικοδέσποινα Λετονία θα υποδεχθεί την Βραζιλία. Οι δύο ομάδες ξεπέρασαν όποιο εμπόδιο βρήκαν μπροστά τους και στις 19.00 θα τεθούν αντιμέτωπες, με τη νικήτρια να φτάνει κι αυτή μέχρι το Παρίσι.

Στο τελευταίο Προολυμπιακό τουρνουά, η Λιθουανία θα αντιμετωπίσει το Πουέρτο Ρίκο στο Σαν Χουάν. Ευρωπαίοι και Αμερικάνοι θα προσπαθήσουν στη 1 τα ξημερώματα να πάρουν το εισιτήριο που απομένει και να συμπληρώσουν το παζλ των ομάδων που θα φτ'ασουν μέχρι τη Γαλλία τον Αύγουστο.