Η πρώτη ανάρτηση του Ντόρσεϊ μετά την ανακοίνωσή του από τον Ολυμπιακό

Η πρώτη ανάρτηση του Ντόρσεϊ μετά την ανακοίνωσή του από τον Ολυμπιακό

Νίκος Καλαμπάκας 21:12 - 30.06.2024

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε τον Ντόρσεϊ και ο ομογενής γκαρντ δεν έκρυψε τη χαρά του για τη δεύτερή του θητεία στο λιμάνι του Πειραιά! Δείτε το ποστ του στα σόσιαλ μίντια!

Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ επέστρεψε στον Ολυμπιακό, αφού αποδέχτηκε την πρόταση της ομάδας του Πειραιά και στη συνέχεια δήλωσε χαρούμενος που επιστρέφει σπίτι του.

Ο Ομογενής γκαρντ ήταν η πρώτη φετινή μεταγραφή του Ολυμπιακού, κάτι για το οποίο σας είχε προϊδεάσει το Sportal πριν μέρες.

Ο πρώην παίκτης της Φενέρ έχει ζήσει μεγάλες στιγμές στον Πειραιά και επιθυμεί να επαναλάβει τα... κατορθώματά του στην πρώτη του θητεία.

Τότε οι ερυθρόλευκοι είχαν κατακτήσει το νταμπλ στην Ελλάδα, ενώ βρέθηκαν στο Final Four της Euroleague που είχε διεξαχθεί στο Βελιγράδι και αποκλείστηκαν στον ημιτελικό από την Εφές με buzzer beater του Μίτσιτς.

Ο Ντόρσεϊ δεν κρύβει τη χαρά του και την επιθυμία του να συνεισφέρει στην ομάδα του τα μέγιστα, προκειμένου να επανέλθει στην κορυφή της Ελλάδας και να κατακτήσει μετά από 12 χρόνια ξανά αυτή της Ευρώπης:

«Είμαι χαρούμενος που επιστρέφω σπίτι μου. Έχουμε μεγάλη χρονιά μπροστά μας», αναφέρει ο Ντόρσεϊ στο ποστ του στο twitter.