Η στιγμή που ο Ουόκαπ δείχνει στον Αταμάν να φύγει για τα αποδυτήρια (vid)

Η στιγμή που ο Ουόκαπ δείχνει στον Αταμάν να φύγει για τα αποδυτήρια (vid)

Στο χάος του φινάλε στο Game 2 του ΣΕΦ, ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό, η αποβολή του Εργκίν Αταμάν για διαμαρτυρίες δεν άργησε να έρθει κι όταν... κατέφθασε ο Τόμας Ουόκαπ του έδειξε τον δρόμο της εξόδου!

Λίγα δευτερόλεπτα πριν ολοκληρωθεί η δεύτερη νίκη του Ολυμπιακού σε ισάριθμα ματς στους τελικούς της Stoiximan Basket League, ο Εργκίν Αταμάν εν μέσω έντονων διαμαρτυριών, μιας κόντρας με τον Αϊζέια Κάνααν που είχε ως επίκεντρο τον Κώστα Σλούκα και πολλών νεύρων προς αρκετές κατευθύνσεις, αποβλήθηκε από την αναμέτρηση.

Κι όταν οι διαιτητές υπέδειξαν την απομάκρυνσή του από τον αγωνιστικό χώρο (38,2 δευτερόλεπτα πριν το τέλος της τέταρτης και τελευταίας περιόδου) το ίδιο έκανε και ο Τόμας Ουόκαπ του Ολυμπιακού, ο οποίος εκείνη τη στιγμή στεκόταν μπροστά από τον Τούρκο προπονητή.

Μάλιστα, I Αμερικανός γκαρντ, κάτοχος ελληνικού διαβατηρίου και μέλος της εθνικής Ελλάδας, αντέγραψε τις κινήσεις που έκανε ο Αταμάν με τα χέρια του προς τους διαιτητές. Στην πραγματικότητα, ήταν ενθουσιασμένος που η ομάδα του έκανε το 2-0 και ήθελε να επισπεύσει τις διαδικασίες για να τελειώνει η... ιστορία.

Έτσι, έδειξε κι εκείνος στον Αταμάν πως ήρθε η ώρα να φύγει. Ο κόουτς των «πρασίνων» δεν του έδινε σημασία, καθώς είχε εστιάσει την έντασή του προς τους ρέφερι και προς τον Κάνααν, αλλά όταν ο Ουόκαπ άπλωσε τα χέρια μπροστά του και έδειξε την έξοδο, αρχικά ξαφνιάστηκε και φάνηκε αυτό στην έκφραση του προσώπου του.

Στη συνέχεια αποχώρησε και όλα τελείωσαν...

🔴 Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός... 2-0 σε επεισοδιακό φινάλε στο ΣΕΦ με Σλούκα, Κάνααν και Αταμάν!

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!