Η στιγμή που ο Σλούκας αγνοεί τον Ουόκαπ, ο οποίος του δίνει το χέρι (vid)

Η στιγμή που ο Σλούκας αγνοεί τον Ουόκαπ, ο οποίος του δίνει το χέρι (vid)

Νίκος Καλαμπάκας 10:21 - 11.06.2024 / Ανανεώθηκε: 10:29 - 11.06.2024

Η σειρά των τελικών της Stoiximan Basket League είναι επεισοδιακή, αφού μέχρι και οι παίκτες του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού έχουν ανοίξει... λογαριασμούς μεταξύ τους! Δείτε πως ο Σλούκας απέφυγε να δώσει το χέρι στον Ουόκαπ μετά τη λήξη του τρίτου τελικού.

Σε μια σειρά τελικών που η ένταση και οι ανταλλαγές... φιλοφρονήσεων από τις δύο πλευρές είναι νόμος, κανείς δεν περίμενε οι παίκτες του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού να δείξουν χαρακτήρα...

Η αντιπαλότητα είναι στοιχείο φυσιολογικό σε τέτοιες περιπτώσεις, καμιά φορά όμως αυτή πρέπει να παραμερίζεται για το καλό του αθλήματος και μόνο.

Οι Τόμας Ουόκαπ και Κώστας Σλούκας σε λίγες μέρες θα είναι συμπαίκτες στην προσπάθεια που θα κάνει η εθνική Ελλάδος να πάρει το εισιτήριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισίου, μέσω του Προολυμπιακού τουρνουά που θα φιλοξενηθεί στο ΣΕΦ.

Αυτή τη στιγμή έχουν εστιάσει ωστόσο στο ελληνικό πρωτάθλημα, εκεί όπου οι ομάδες τους μάχονται για τον τίτλο. Και η εικόνα τους δεν είναι η πρέπουσα, αφού μετά το ΣΕΦ, οι δυό τους ενεπλάκησαν σε ένα περιστατικό και στο ΟΑΚΑ.

Συγκεκριμένα, μετά τη λήξη του ματς που βρήκε τον Παναθηναϊκό νικητή, ο Τόμας Ουόκαπ προσπάθησε να δώσει το χέρι στον Σλούκα. Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού αρνήθηκε επιδεικτικά να κάνει την καθιερωμένη χειραψία, συνεχίζοντας τη... βεντέτα που είχε ανοίξει στο ΣΕΦ, έπειτα από την αψιμαχία του παίκτη του Παναθηναϊκού με τον Κάνααν, στην οποία είχε μικρή συμμετοχή και ο Ουόκαπ.

Δείτε την επίμαχη φάση στο ΟΑΚΑ: