Η συγκλονιστική αφήγηση του Σφαιρόπουλου για τη μέρα που ο Πρίντεζης έχασε τον πατέρα του

Η συγκλονιστική αφήγηση του Σφαιρόπουλου για τη μέρα που ο Πρίντεζης έχασε τον πατέρα του

Sportal newsroom 22:23 - 06.09.2024 / Ανανεώθηκε: 22:25 - 06.09.2024

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος ανέβασε τη συγκίνηση στα ύψη όταν μίλησε για τον Γιώργο Πρίντεζη και την βραδιά που αγωνίστηκε ενώ είχε χάσει τον πατέρα του...

Δυνατές αναμνήσεις μοιράστηκαν στο ΣΕΦ οι προσκεκλημένοι του Γιώργου Πρίντεζη. Ανάμεσά τους και ο πρώην προπονητής του στον Ολυμπιακό, Γιάννης Σφαιρόπουλος, ο οποίος όταν μίλησε για τον παίκτη του, ανέβασε στα ύψη τη συγκίνηση.

Ο κόουτς του Ερυθρού Αστέρα πλέον, τόνισε ότι το καλάθι κόντρα στην Μπαρτσελόνα ήταν η κορυφαία αθλητική στιγμή που έζησε με τον Πρίντεζη, ενώ μετά αναφέρθηκε στην ημέρα που ο Πρίντεζης είχε χάσει τον πατέρα του:

«Όσον αφορά το μπάσκετ το τρίποντο με την Μπαρτσελόνα είναι η πιο δυνατή στιγμή. Βοήθησε την ομάδα να πάει στο Φάιναλ Φορ. Η πιο δυνατή όμως είναι μια άλλη. Πριν από τους τελικούς έχουμε αποσυρθεί στο ξενοδοχείο και χτυπάει το σταθερό του ξενοδοχείου, είναι ο γιατρός της ομάδας και μου ανακοίνωσε ότι έφυγε ο πατέρας του Γιώργου.

Με ρώτησε εάν μπορούσε η μητέρα του να έρθει να το ανακοινώσει. Του είπα ασφαλώς. Ήρθε η μητέρα του, τους άφησα να μιλήσουν μαζί, μίλησα με τον Γιώργο και τη μητέρα του, ήταν δύσκολες στιγμές και επειδή είχαμε τον πρώτο τελικό του είπα ότι εσύ θα αποφασίσεις εάν θα παίξεις. Κάναμε την πρωινή προπόνηση και μου είπε "κόουτς θέλω να παίξω". Τότε βγήκε και το σύνθημα για τον Γιώργο. Υπήρχε και πριν αλλά εκείνο το βράδυ όλο το γήπεδο φώναζε αυτό. Είχε χάσει τον πατέρα του, αλλά έπαιξε και βοήθησε την ομάδα. Παρ' ότι είχαμε χάσει το πρώτο ματς κάναμε μπρέικ και πήραμε το πρωτάθλημα».

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!