Η τάπα του Μετού που «έσπασε» το ταμπλό! (vid)

Η τάπα του Μετού που «έσπασε» το ταμπλό! (vid)

Απόστολος Μαυράκης 22:21 - 25.10.2024 / Ανανεώθηκε: 22:21 - 25.10.2024

Μπορεί η πάσα του Νάντο Ντε Κολό στον Νιλ Σακό να ήταν μαγική, όμως η απίστευτη τάπα του Τσιμέζι Μετού επισκίασε την... παραλίγο ασίστ του πρώτου!

Η Μπαρτσελόνα υποδέχεται τη Βιλερμπάν για την 5η αγωνιστική της Euroleague, με τους Ισπανούς να βρίσκονται στο 3-1 και τους Γάλλους στο 2-2.

Η Βιλερμπάν διαθέτει πολύ καλές μονάδες φέτος, με τους Τεό Μαλεντόν, Νιλ Σακό, αλλά και Νάντο Ντε Κολό να επιχειρούν να... απαγκιστρώσουν την ομάδα από τις τελευταίες θέσεις της Euroleague που βρίσκεται τα τελευταία χρόνια.

Την πλήγωσαν οι... πρώην της: Το μαγικό alley-oop μεταξύ Σλούκα και Γιουρτσεβέν (vid)
EUROLEAGUE

21:39 - 25.10.2024

Την πλήγωσαν οι... πρώην της: Το μαγικό alley-oop μεταξύ Σλούκα και Γιουρτσεβέν (vid)

Κώστας Σλούκας και Ομέρ Γιουρτσεβέν έχουν αμφότεροι αγωνιστεί στο παρελθόν με την φανέλα της Φενέρμπαχτσε, με τους δυο τους να βγάζουν μια φοβερή συνεργασία στα μέσα του δευτέρου δεκαλέπτου στο ματς του Παναθηναϊκού με τους Τούρκους.

Οι δύο τελευταίοι μάλιστα πήγαν να βγάλουν μια φοβερή φάση, με τον Νάντο Ντε Κολό να τροφοδοτεί με μια γρήγορη πάσα τον Σακό. Ο ψηλός των Γάλλων πήγε να τελειώσει την φάση, αλλά γρήγορα το μετάνιωσε, με τον θηριώδη Τσιμέζι Μετού να απορρίπτει ολοκληρωτικά το... αίτημα του Σακό για καλάθι.

Ο 27χρονος σέντερ των Καταλανών έκανε μια επίδειξη των φυσικών του προσόντων, με το ασύλληπτο μάκρος και άλμα του να συντελούν σε αυτό το πανέμορφο highlight και την μπάλα να κοντεύει να «σπάσει» το ταμπλό μετά την ισχυρή παρέμβαση του Μετού.

Μπες ΕΔΩ και βρες όλα τα video της EuroLeague!

Δείτε παρακάτω τη τάπα του Τσιμέζι Μετού στον Νιλ Σακό: