Ήταν όλοι εκεί για τον Πρίντεζη! Sold out το ΣΕΦ στη βραδιά του Γιώργου

Ήταν όλοι εκεί για τον Πρίντεζη! Sold out το ΣΕΦ στη βραδιά του Γιώργου

Sportal newsroom 21:09 - 06.09.2024 / Ανανεώθηκε: 21:30 - 06.09.2024

Ο Γιώργος Πρίντεζης βλέπει το όνομά του να γράφεται με χρυσά γράμματα στο βιβλίο της Ολυμπιακής ιστορίας και ο κόσμος της ομάδας του Πειραιά γέμισε το γήπεδο για να τιμήσει έναν από τους θρύλους της.

Ο Πειραιάς γιορτάζει, αφού ο Ολυμπιακός τιμά τον πρώην παίκτη του, Γιώργο Πρίντεζη και ο κόσμος της ομάδας υποβάλλει τα... σέβη του σε έναν άνθρωπο που αγάπησε τον σύλλογο όσο κανείς.

Ο Γιώργος Πρίντεζης ήταν παιδί ακόμα όταν ονειρευόταν κάποια μέρα να φορέσει τη φανέλα της αγαπημένης του ομάδας. Τα χρόνια πέρασαν, ενώ ο ίδιος όχι μόνο έκανε τα όνειρά του πραγματικότητα, αλλά έφτασε και σε μέρη που δεν μπόρεσε ποτέ να φανταστεί.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!

Στη δική του βραδιά οι φίλοι της ομάδας έκαναν το χρέος του και γέμισαν το γήπεδο.

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε sold out και έτσι ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει τη Μακάμπι σε γεμάτο ΣΕΦ. Μια βραδιά που όλοι όσοι έζησαν τον Πρίντεζη θα θυμούνται για πάντα...