«Η Χάποελ θέλει και τον Καμπόκλο»

Μπρούνο Καμπόκλο

i

Euroleague

«Η Χάποελ θέλει και τον Καμπόκλο»

Aχιλλέας Μαυροδόντης 18:55 - 18.08.2024 / Ανανεώθηκε: 18:55 - 18.08.2024

Η Χάποελ Τελ Αβίβ θέλει να κάνει ακόμη μια μεγάλη κίνηση το φετινό καλοκαίρι, έχοντας στο στόχαστρό της τον Μπρούνο Καμπόκλο!

Ο Μπρούνο Καμπόκλο είναι ολοένα και πιο έτοιμος να αφήσει την Παρτίζαν, με τον Βραζιλιάνο να βρίσκεται ήδη στο στόχαστρο της Χάποελ Τελ Αβίβ!

Η ομάδα του Τελ Αβίβ έχει ταράξει τα νερά με τις μεταγραφικές κινήσεις που έχει κάνει φέτος, καθώς τη φανέλα της Χάποελ θα φορούν από τη νέα σεζόν οι Πάτρικ Μπέβερλι, Τζόναθαν Μότλεϊ, Μπεν Μπέντιλ, Αϊζάια Ουέινραϊτ, Τζο Ράγκλαντ και Μάρκους Φόστερ, με την λίστα να ετοιμάζεται να μεγαλώσει, χάρη στο όνομα του Μπρούνο Καμπόκλο.

Όπως αναφέρει το ισραηλίτικο Sport5, η Χάποελ Τελ Αβίβ πιέζει για την απόκτηση του Καμπόκλο, προσφέροντας μονοετές συμβόλαιο και 1.7 εκατομμύρια δολάρια στον Βραζιλιάνο σέντερ!

Με την ενδεχόμενη προσθήκη και του Μπρούνο Καμπόκλο, η Χάποελ Τελ Αβίβ δείχνει πως θέλει να πετύχει μεγάλα πράγματα φέτος, με την ομάδα του Στέφανου Δέδα να φαντάζει ως το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του EuroCup.

 

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!