Η χειραψία Ουόκαπ-Σλούκα στην προπόνηση της Εθνικής

Η χειραψία Ουόκαπ-Σλούκα στην προπόνηση της Εθνικής

Sportal newsroom 15:17 - 19.06.2024 / Ανανεώθηκε: 15:34 - 19.06.2024

Τόμας Ουόκαπ και Κώστας Σλούκας συναντήθηκαν στην προπόνηση της Εθνικής στο ΣΕΦ και είχαν μια θερμή χειραψία, δείχνοντας πως μπροστά στο μεγάλο στόχο της «γαλανόλευκης» άφησαν στην άκρη κάθε συλλογική διαφορά.

Η Εθνική ομάδα ανεβάζει στροφές ενόψει του Προολυμπιακό τουρνουά του ΣΕΦ, με τους διεθνείς να ανεβάζουν στροφές την Τετάρτη, καθώς άπαντες τέθηκαν στη διάθεση του Βασίλη Σπανούλη.

Για πρώτη φορά ο Έλληνας προπονητής είχε όλους τους παίκτες στη διάθεσή του, συμπεριλαμβανομένων και των Κώστα Σλούκα, Τόμας Ούοκαπ, οι οποίοι πρωταγωνίστησαν στη σειρά των τελικών του πρωταθλήματος, ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό. Μια σειρά που είχε τεράστια ένταση και πολλές ,μονομαχίες.

Η κόντρα σε συλλογικό επίπεδο ανήκει στο παρελθόν, όπως φαίνεται. Κι αυτό γιατί στην προπόνηση της Τετάρτης ο αρχηγός του Παναθηναϊκού βρέθηκε στο ΣΕΦ, δηλώνοντας παρών ενόψει συνέχειας. Μάλιστα είχε συνάντηση με τον άσο του Ολυμπιακού, με τους δύο άνδρες να έχουν θερμή χειραψία, δείχνοντας έτοιμοι να παλέψουν για τον ίδιο στόχο τον επόμενο μήνα, με την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες να αποτελεί μονόδρομο.