Πέθανε στα 26 του χρόνια ο Ιβάν Τσόροβιτς (vid)
i

© Fiba

Πέθανε στα 26 του χρόνια ο Ιβάν Τσόροβιτς (vid)

Γιώργος Γαβριλάκης 21:03 - 11.08.2023 / Ανανεώθηκε: 14:19 - 14.08.2024

Ο Ιβάν Τσόροβιτς ήταν από τα ταλέντα του Ερυθρού Αστέρα, αλλά ένας όγκος στο γόνατο έβαλε πρόωρο τέλος στην αγωνιστική του καριέρα και τώρα, στα 26 του, η εξέλιξη της ασθένεια τού στοίχησε τη ζωή.

Mια σπάνια μορφή καρκίνου των οστών που είχε εμφανιστεί στο γόνατό του, είχε βάλει πρόωρο τέλος στην ελπιδοφόρα καριέρα στο μπάσκετ. Τώρα, η εξάπλωση της ασθένειας ήταν μοιραία για τον Ιβάν Τσόροβιτς

Ο 26χρονος Μαυροβούνιος, πρώην παίκτης του Ερυθρού Αστέρα έχασε τη μάχη και η είδηση του θανάτου του στην ηλικία των 26 ετών πλημμύρισε με θλίψη του πάντες, αλλά ειδικά τους «ερυθρόλευκους» του Βελιγραδίου που τον έζησαν και στα λαμπερά νεανικά του χρόνια και στις δυσκολίες που του επιφύλασσε η ζωή. 

Ο Πορζίνγκις παίρνει δύναμη από τους Λετονούς και ανεβάζει ρυθμό για να προλάβει το Παγκόσμιο Κύπελλο (vid)
FIBA WORLD CUP

19:52 - 11.08.2023

Ο Πορζίνγκις παίρνει δύναμη από τους Λετονούς και ανεβάζει ρυθμό για να προλάβει το Παγκόσμιο Κύπελλο (vid)

H φήμη περί μη συμμετοχής του στο Παγκόσμιο Κύπελλο με την Λετονία διαψεύστηκε από την Ομοσπονδία, αλλά ο σούπερ σταρ των Σέλτικς, Κρίσταπς Πορζίνγκις ακόμα έχει ενοχλήσεις στο πόδι. Προσπαθεί να επιστρέψει εγκαίρως στο 100% των δυνάμεών του και όλη η χώρα τον στηρίζει σε κάθε του βήμα.

«Με τις ομάδες του Ερυθρού Αστέρα ο Ιβάν έπαιξε σε δύο τελικούς του τουρνουά των μικρών της Euroleague. Μία ασθένεια ωστόσο έβγαλε τέλος στην καριέρα του προτού καταφέρει όλα όσα μπορούσε. Δεν το έβαλε ούτε στιγμή κάτω. Πάλεψε μέχρι το τέλος, χωρίς να παραπονιέται για το παραμικρό ούτε μία μέρα. Πάλεψε πραγματικά μέχρι την τελευταία του στιγμή» αναφέρει η σχετική ενημέρωση της ομάδας του Βελιγραδίου.