Ιβάνοβιτς: «Εξαιρετική ομάδα ο Ολυμπιακός, να ξεχάσουμε τη νίκη στο ΣΕΦ και να παίξουμε άμυνα»

Ιβάνοβιτς, Καμπάτσο

i

Sportal / Alexandar Dimitrejevic

Ιβάνοβιτς: «Εξαιρετική ομάδα ο Ολυμπιακός, να ξεχάσουμε τη νίκη στο ΣΕΦ και να παίξουμε άμυνα»

Νίκος Καλαμπάκας 21:00 - 05.04.2023 / Ανανεώθηκε: 17:21 - 14.08.2024

Ο Ερυθρός Αστέρας υποδέχεται τον Ολυμπιακό στο Βελιγράδι την Πέμπτη 6/4, σε ένα παιχνίδι που για τους Σέρβους δεν έχει βαθμολογική σημασία, ωστόσο ο κόουτς Ιβάνοβιτς σημείωσε ότι η ομάδα του θέλει να κάνει δύο νίκες στο τέλος της Euroleague.

Να τερματίσει τη φετινή του πορεία στη Euroleague με δύο νίκες, έθεσε ως στόχο για την ομάδα του ο προπονητής του Ερυθρού Αστέρα, Ντούσκο Ιβάνοβιτς. Ο ίδιος μιλώντας για το αυριανό (6/4) παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, τόνισε ότι η ελληνική ομάδα έχει αποδείξει ότι είναι μια από τις κορυφαίες της Ευρώπης, με παίκτες εξαιρετικής ποιότητας που έχουν ομοιογένεια. 

Μπαρτζώκας: «Ο Σλούκας θα είναι καλά όταν πρέπει, στόχος μας τώρα η πρωτιά»
EUROLEAGUE

18:13 - 05.04.2023

Μπαρτζώκας: «Ο Σλούκας θα είναι καλά όταν πρέπει, στόχος μας τώρα η πρωτιά»

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τον Ερυθρό Αστέρα στο Βελιγράδι την Πέμπτη 6/4 και κατά την αναχώρηση της αποστολής των ερυθρόλευκων για την πρωτεύουσα της Σερβίας, ο κόουτς Μπαρτζώκας έθεσε ως στόχο την πρωτιά στην regular season της Euroleague.

Ο κόουτς των Σέρβων αναφερόμενος στη νίκη τους στο ΣΕΦ είπε ότι πρέπει να το ξεχάσουν και να παίξουν άμυνα, αν θέλουν το ίδιο αποτέλεσμα και στην έδρα τους. Διαβάστε αναλυτικά τι είπε: 

Για το ματς με τον Ολυμπιακό: 

«Θέλουμε να κερδίσουμε τα υπόλοιπα δύο παιχνίδια, άσχετα αν έχουμε πιθανότητες. Ο Ολυμπιακός έχει αποδείξει ότι είναι από τις καλύτερες ομάδες, όπως δείχνει η βαθμολογία. Είναι μια ομάδα που έχει παίκτες εξαιρετικά υψηλής ποιότητας που παίζουν μαζί πολλά χρόνια. Γνωρίζονται καλά και σκοράρουν πολλά εύκολα καλάθια. Πρέπει να μειώσουμε αυτά τα καλάθια για να μην σκοράρουν με τον συνηθισμένο τους τρόπο».

Για τους Νέντοβιτς και Λάζιτς: 

«Ο Λάζιτς άρχισε να προπονείται πιο σκληρά. Προπονείται και ο Νέντοβιτς, θα δούμε αύριο αν θα είναι στην ομάδα. Ο Μπεντίλ είναι εκτός για μια εβδομάδα μέχρι στιγμής, οπότε θα δούμε την εξέλιξη».

Για τη νίκη του Ερυθρού Αστέρα στον πρώτο γύρο στο ΣΕΦ: 

«Αυτό που έγινε πριν δεν μας βοηθάει για το αύριο. Ας το ξεχάσουμε και ας παίξουμε άμυνα».