Ιδιαίτερα σε Σάιμπερτ εν όψει Καρδίτσας
i

Προπόνηση Σάιμπερτ / © paokbc

Ιδιαίτερα σε Σάιμπερτ εν όψει Καρδίτσας

Sportal newsroom 14:26 - 02.12.2022 / Ανανεώθηκε: 11:21 - 20.08.2024

Ο Τζόρνταν λίγο πριν τα μεσάνυχτα της Τετάρτης (1/12) στην Θεσσαλονίκη και θέτοντας τον εαυτό του στη διάθεση του τεχνικού του ΠΑΟΚ, Άρη Λυκογιάννη, ξεκίνησε αγώνα δρόμου ώστε να είναι έτοιμος για το εκτός έδρας παιχνίδι της Κυριακής στην Καρδίτσα.

Ο Αμερικανός γκαρντ/φόργουορντ κατά την άφιξή του στο PAOK Sports Arena, είχε την ευκαιρία να δει αρκετά γνωστά του πρόσωπα και ανθρώπους με τους οποίους συνεργάστηκε και στην προηγούμενή του παρουσία στην ομάδα.

Ο Βαγγέλης Μαργαρίτης είναι ο μοναδικός με τον οποίο υπήρξε συμπαίκτης και τη σεζόν 2016-17 και η συζήτηση με τον αρχηγό του «Δικεφάλου» ήταν απαραίτητη ώστε να προσαρμοστεί ακόμη πιο γρήγορα στη νέα τάξη πραγμάτων από αυτή που είχε αφήσει στην πρώτη του θητεία.

Ο Σάιμπερτ παρακολούθησε την ανάλυση του προσεχούς αντιπάλου με την χρήση βίντεο και συμμετείχε στην προπόνηση της ομάδας, στην οποία δόθηκε έμφαση στην τακτική, αλλά και στην ταχύτερη δυνατή δική του προσαρμογή.

Το πρόγραμμα της ομάδας του ΠΑΟΚ συνεχίζεται το απόγευμα της Παρασκευής (2/12), με μία προπόνηση, ενώ η προετοιμασία θα ολοκληρωθεί το Σάββατο το μεσημέρι και αμέσως μετά η αποστολή θα αναχωρήσει για την Καρδίτσα.