Οριστικά εκτός δράσης ο Χαλιμπάρτον των Πέισερς για τον τρίτο τελικό της Ανατολής με τους Σέλτικς
i

© photo by Maddie Meyer / Getty Images / Ideal Images

Οριστικά εκτός δράσης ο Χαλιμπάρτον των Πέισερς για τον τρίτο τελικό της Ανατολής με τους Σέλτικς

Γιώργος Γαβριλάκης 22:59 - 25.05.2024 / Ανανεώθηκε: 08:27 - 29.05.2024

Το μυϊκό πρόβλημα που προέκυψε στον δικέφαλο του Ταϊρίς Χαλιμπάρτον στο Game 2 με τους Σέλτικς, θα του στερήσει τελικά τη συμμετοχή στον τρίτο τελικό και οι Πέισερς πλέον αρχίζουν να... στριμώχνονται μιας και χάνουν ήδη 2-0 στη σειρά των τελικών της ανατολικής περιφέρειας.

Όσες φορές οι Ιντιάνα Πέισερς αγωνίστηκαν χωρίς τον Ταϊρίς Χαλιμπάρτον έχασαν τη... μισή τους δυναμική και τώρα που βρίσκονται σε δεινή θέση (μετά τις δύο πρώτες ήττες στη Βοστώνη) η απουσία του All-Star γκαρντ τους ίσως αποδειχθεί καταδικαστική.

Ο 24χρονος σταρ, πρώτος στις ασίστ σε ολόκληρο το ΝΒΑ, είχε χτυπήσει στον δικέφαλο κατά τη διάρκεια του δεύτερου αγώνα κόντρα στους Κέλτες και η συμμετοχή του στο ματς που θα γίνει τα ξημερώματα της Κυριακής (26/5, 03:30) στην Ιντιάνα, εξ αρχής ήταν αμφίβολη.

Τώρα, λίγες ώρες πριν το τζάμπολ οι Πέισερς ενημερώθηκαν από τους γιατρούς πως ο κορυφαίος παίκτης τους δεν είναι σε θέση να αγωνιστεί και ο κόουτς Ρικ Καρλάιλ θα πρέπει να βρει έξτρα λύσεις για να ανταγωνιστεί τους φιλοξενούμενους. Οι 20,1 πόντοι και οι 10,9 ασίστ όμως που προσφέρει ο Χαλιμπάρτον στην ομάδα του δύσκολα καλύπτονται, αλλά οι Τι Τζέι ΜακΚόνελ και Άντριου Νέμπχαρντ θα κάνουν την προσπάθειά τους.

Για τους Κέλτες ο Κρίσταπς Πορζίνγκις θα μείνει και πάλι εκτός «μάχης» και αναμένεται να επιστρέψει στο Game 4, ενώ η συμμετοχή του Τζρου Χόλιντεϊ παραμένει αμφίβολη, λόγω ίωσης.

Το bracket των Playoffs σε Ανατολή και Δύση