Πολύ κοντά στην επιστροφή του στη Ζάλγκιρις ο Μπραζντέικις

Ίγκνας Μπραζντέικις

Πολύ κοντά στην επιστροφή του στη Ζάλγκιρις ο Μπραζντέικις

Aχιλλέας Μαυροδόντης 08:56 - 15.07.2024 / Ανανεώθηκε: 08:58 - 15.07.2024

Ο Ίγκνας Μπραζντέικις βρίσκεται ολοένα και πιο κοντά στη Ζάλγκιρις, με τον Ντονάτας Ουρμπόνας να αναφέρει πως λεπτομέρειες απομένουν για την αποδέσμευση του παίκτη από τον Ολυμπιακό και την ανακοίνωσή του από την ομάδα του Κάουνας.

Ο Ίγκνας Μπραζντέικις φαίνεται πως πλησιάζει ολοένα και πιο κοντά στη Ζάλγκιρις.

Όπως αναφέρει ο έγκριτος Λιθουανός ρεπόρτερ, Ντονάτας Ουρμπόνας, η πλευρά του παίκτη και η Ζάλγκιρις είναι πολύ κοντά στη συμφωνία, με τον Ολυμπιακό να μην αναμένεται να βάλει «εμπόδια» στην κίνηση αυτή, καθώς εδώ και καιρό είναι γνωστό πως δεν έχει στα πλάνα του τον αθλητή.

Ο 25χρονος γκαρντ/φόργουορντ από την Λιθουανία δεν «έδεσε» με τον Ολυμπιακό, όμως αυτό δεν σημαίνει πως δεν πρόκειται για έναν πολύ καλό σκόρερ, ο οποίος, εάν βρει τον ρόλο που θέλει, μπορεί να κάνει εξαιρετική δουλειά, κάτι που άλλωστε είχε δείξει στη Ζάλγκιρις και στην Εθνική Λιθουανίας, με τις τότε εμφανίσεις του να πείθουν τους ανθρώπους των Ερυθρόλευκων να επενδύσουν πάνω του.

Ο Ίγκνας Μπραζντέικις μέτρησε  3,6 πόντους, 1,7 ριμπάουντ και 0,6 ασίστ σε 11 λεπτά συμμετοχής κατά μέσο όρο με τον Ολυμπιακό. 

Μάλιστα η μεταγραφή Μπραζντέικις αναμένεται να μην είναι η μόνη επιστροφή στη Ζάλγκιρις Κάουνας, καθώς και ο Ρόκας Γιοκουμπάιτις ετοιμάζει βαλίτσες για Λιθουανία μετά από δύο χρόνια στην Μπαρτσελόνα.