Ηλίας Παπαθεοδώρου: «Θέλουμε να συνεχίσουμε από εκεί που σταματήσαμε πέρυσι, η Stoiximan GBL θα είναι πολύ πιο ποιοτική από τα προηγούμενα χρόνια»

Ηλίας Παπαθεοδώρου

i

© intime

Ηλίας Παπαθεοδώρου: «Θέλουμε να συνεχίσουμε από εκεί που σταματήσαμε πέρυσι, η Stoiximan GBL θα είναι πολύ πιο ποιοτική από τα προηγούμενα χρόνια»

Μιχάλης Καλογήρου 15:33 - 01.10.2024 / Ανανεώθηκε: 15:33 - 01.10.2024

Ο προπονητής του Προμηθέα Πάτρας, Ηλίας Παπαθεοδώρου, μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της Stoiximan GBL για την ομάδα του αλλά και γενικώς για το φετινό πρωτάθλημα

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου μίλησε στην ιστοσελίδα της Stoiximan GBL και αναφέρθηκε στους στόχους της ομάδας του, αλλά και το τι περιμένει από το φετινό πρωτάθλημα, το οποίο θεωρεί πολύ ανεβασμένο. Πράγματι, όλες οι ομάδες κάνανε ποιοτικές προσθήκες φέτος, ενώ η φετινή σεζόν αναμένεται «μεγάλη» για αρκετές ομάδες, αφού την χώρα μας εκπροσωπούν στην Ευρώπη εννιά διαφορετικοί σύλλογοι.

Ο Προμηθέας θα αγωνιστεί φέτος στο BCL, ενώ βρίσκεται στον όμιλο με Γαλατασαράι (Τουρκία), Νίμπουργκ (Τσεχία), Βέκτα (Γερμανία). Στην Stoiximan GBL, οι πατρινοί θα αντιμετωπίσουν στην πρεμιέρα το Μαρούσι, στο Δημοτικό Γυμναστήριο Αμαρουσίου(5/10, 18:00).

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Έλληνας προπονητής:

«Εύχομαι σε όλες τις ομάδες υγεία, να δούμε ένα ωραίο και ανταγωνιστικό πρωτάθλημα και ο κόσμος να χαρεί το μπάσκετ που θα παιχτεί στα γήπεδα».


«"Περιμένουμε με ανυπομονησία την έναρξη του πρωταθλήματος. Έχουμε εντάξει στο ρόστερ μας αρκετά νέα πρόσωπα και θέλουμε να συνεχίσουμε από εκεί που σταματήσαμε πέρυσι, να παίξουμε καλό μπάσκετ και να συνεχίσουμε να δημιουργούμε Έλληνες παίκτες, που να στελεχώσουν τον οργανισμό του Προμηθέα και ταυτόχρονα να είμαστε ανταγωνιστικοί στη Stoiximan GBL, που δείχνει πως θα είναι πολύ πιο ποιοτική από τα προηγούμενα χρόνια».