ΣΟΚ: Αυτοκίνητο παρέσυρε και σκότωσε 34χρονο, πρώην παίκτη της Φενέρμπαχτσε

ΣΟΚ: Αυτοκίνητο παρέσυρε και σκότωσε 34χρονο, πρώην παίκτη της Φενέρμπαχτσε

Sportal newsroom 11:58 - 08.09.2024 / Ανανεώθηκε: 12:29 - 08.09.2024

Θρήνος στο τουρκικό μπάσκετ, καθώς ο Ιλκάν Καραμάν έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 34 ετών, καθώς ενεπλάκη σε τροχαίο δυστύχημα.

Στο πένθος βυθίστηκε η Τουρκία στην αναγγελία του θανάτου του Ιλκάν Καραμάν. Ο Τούρκος φόργουορντ, που διέγραψε λαμπρή καριέρα στα εγχώρια παρκέ, ενώ ήταν και μέλος της εθνικής ομάδας της χώρας, άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 34 ετών.

Ο Καραμάν ενεπλάκη σε τροχαίο δυστύχημα, όταν ένα αυτοκίνητο, στο οποίο ο οδηγός ήταν μεθυσμένος, έπεσε πάνω στον Καραμάν, την ώρα που εκείνος στεκόταν στο πεζοδρόμιο και περίμενε μια παρέα φίλους. Από το δυστύχημα Τούρκος άσος δεν μπόρεσε να βγει ζωντανός και άφησε την τελευταία του πνοή, σε μια είδηση που έχει σοκάρει την γειτονική χώρα.

Στη διάρκεια της καριέρας του ο Καραμάν αγωνίστηκε σε πολλές ομάδες της Τουρκίας, με κορυφαία στιγμή την παρουσία του στην Φενέρμπαχτσε, υπό τις οδηγίες του Ζέλικο Ομπράντοιβτς, ενώ στη συνέχεια φόρεσε τη φανέλα της Μπεσίκτας, την Αντίμπ, την Λε Μαν, την Πετκίμ, αλλά και την Καρσίγιακα, ενώ διακρινόταν για το αθλητικό παιχνίδι του και τον δυναμισμό με τον οποίο τελείωνε τις φάσεις κοντά στο καλάθι.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!

Tags: