Η αποστολή της Ιορδανίας για το Παγκόσμιο Κύπελλο

Η εθνική Ιορδανίας

i

©FIBA

Η αποστολή της Ιορδανίας για το Παγκόσμιο Κύπελλο

Νίκος Καλαμπάκας 17:04 - 20.08.2023 / Ανανεώθηκε: 14:07 - 14.08.2024

Η αντίπαλος της εθνικής μας ομάδας στην πρεμιέρα του Παγκοσμίου Κυπέλλου ανακοίνωσε τη δωδεκάδα που θα ταξιδέψει στις Φιλιππίνες.

Τη δωδεκάδα με την οποία θα αγωνιστεί στο Παγκόσμιο Κύπελλο της FIBA ανακοίνωσε η Ιορδανία, πρώτη αντίπαλος της εθνικής μας στο τουρνουά, που φέτος για πρώτη φορά θα διεξαχθεί παράλληλα σε τρεις χώρες.

Ινδονησία, Φιλιππίνες και Ιαπωνία έχουν ξεκινήσει να μετρούν αντίστροφα για την έναρξη του Παγκοσμίου Κυπέλλου της FIBA. Η εθνική μας ομάδα θα βρεθεί στον 3ο όμιλο, τα παιχνίδια του οποίου θα διεξαχθούν στις Φιλιππίνες και θα τεθεί αντιμέτωπη με τις ΗΠΑ, τη Νέα Ζηλανδία και την Ιορδανία.

Η τελευταία, ανακοίνωσε σήμερα, 20/8 την αποστολή που θα βρεθεί στα γήπεδα της Άπω Ανατολής. Μάλιστα, θα είναι η χώρα που η ελληνική ομάδα θα αντιμετωπίσει στην πρεμιέρα της στη διοργάνωση. Από τον όμιλο είναι η ασθενέστερη ομάδα από πλευράς ποιότητας, όμως στόχος της είναι να παρουσιαστεί ανταγωνιστική και να κάνει τη ζωή των αντιπάλων της δύσκολης

Σε αυτή θα βρίσκεται ο πρώην ΝΒΑer, Ρόντα Χόλινς Τζέφερσον, όπως και ο Αχμέτ Ντουβερίογλου, που στη φανέλα του θα έχει το όνομα Αχμάν Αλταϊρί.

Ελλάδα και Ιορδανία έχουν δώσει το ραντεβού τους για το επόμενο Σάββατο, 26 Αυγούστου. Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 11.45 το πρωί.

Δείτε αναλυτικά την αποστολή της Ιορδανίας:

Η ανάλυση της Εθνικής: Τα δυνατά σημεία, οι αδυναμίες και όλα όσα θέλετε να ξέρετε
ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

15:45 - 20.08.2023

Η ανάλυση της Εθνικής: Τα δυνατά σημεία, οι αδυναμίες και όλα όσα θέλετε να ξέρετε

Ο Δημήτρης Ιτούδης κατέληξε στην 12άδα με την οποία θα πορευτεί η Εθνική στο Παγκόσμιο Κύπελλο των Φιλιππίνων και το Sportal περνάει από... κόσκινο την «γαλανολευκη» λίγες μέρες πριν από την πρώτη «μάχη» της στο τουρνουά.

Ρόντα Χόλις-Τζέφερσον, Ζάιντ Άμπας, Αχμάντ Αλνταΐρι, Αχμάντ Αλχαμάρσεχ, Μοχάμαντ Χουσεΐν, Φαντί Μουσταφά, Αμίν Άμπου Χάας, Σάμι Μπζάι, Μάλεκ Κάναν, Ζέιν Αλναντάι, Χάσεμ Άμπας, Αχμάντ Χάμουρι.

Tags: