Αναβολή στο Ηρακλής - Δόξα Λευκάδας λόγω... ΕΕΑ

Ηρακλής

Αναβολή στο Ηρακλής - Δόξα Λευκάδας λόγω... ΕΕΑ

Sportal newsroom 16:50 - 04.10.2024 / Ανανεώθηκε: 16:50 - 04.10.2024

Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού δεν χορήγησε πιστοποιητικό συμμετοχής στον Ηρακλή για το πρωτάθλημα της Elite League κι αυτό είχε σαν αποτέλεσμα η αναμέτρηση κόντρα στην Δόξα Λευκάδας να αναβληθεί.

Με απρόοπτα ξεκινάει η σεζόν για τον Ηρακλή. Ο Γηραιός ήταν προγραμματισμένο να αντιμετωπίσει την Δόξα Λευκάδας, για την πρεμιέρα της Elite League. Ωστόσο το παιχνίδι δεν θα διεξαχθεί καθώς η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού δεν χορήγησε πιστοποιητικό συμμετοχής στο νέο πρωτάθλημα στην ομάδα της Θεσσαλονίκης, φέρνοντας ανατροπή στην κατάσταση.

Αυτή η εξέλιξη οδήγησε σε αναβολή του αγώνα στο Ιβανώφειο, με τους ανθρώπους του Ηρακλή να βρίσκονται σε διαρκή επικοινωνία με την ΕΕΑ για την χορήγηση πιστοποιητικού.

Στους ομίλους του Eurocup Women ο Ηρακλής έπειτα από παράταση και... θρίλερ!
ΜΠΑΣΚΕΤ

20:54 - 26.09.2024

Στους ομίλους του Eurocup Women ο Ηρακλής έπειτα από παράταση και... θρίλερ!

Ο Ηρακλής θα βρίσκεται στους ομίλους του Eurocup Women της νέας σεζόν, αφού αν και η Κλουζ επικράτησε με 69-60 στο μεταξύ τους παιχνίδι που κρίθηκε στην παράταση, δεν κατάφερε να καλύψει τη διαφορά του Γηραιού στη Θεσσαλονίκη (11 πόντοι).

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Ηρακλής αναφέρει:

Η ΚΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ ανακοινώνει ότι ο προγραμματισμένος αυριανός (05/10) αγώνας με τη Δόξα Λευκάδας, στο πλαίσιο της πρεμιέρας της Elite League αναβάλλεται, μετά την απόφαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού να μην χορηγήσει πιστοποιητικό συμμετοχής στην ομάδα μας, στην τελευταία της συνεδρίαση, η οποία πραγματοποιήθηκε χθες (03/10), 48 ώρες πριν την έναρξη του πρωταθλήματος.

Οι διοικούντες και τα στελέχη της ΚΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ βρίσκονται σε διαρκή επικοινωνία με τους αρμόδιους φορείς, προκειμένου να διευθετηθούν όλα τα γραφειοκρατικά ζητήματα και να χορηγηθεί στην ομάδα μας το πιστοποιητικό σε νέα έκτακτη συνεδρίαση της Ε.Ε.Α..

Τα εισιτήρια που διατέθηκαν στους φίλους της ομάδας μας, θα ισχύσουν κανονικά, όταν το παιχνίδι με τη Δόξα Λευκάδας οριστεί να διεξαχθεί σε νέα ημερομηνία.

Sportal Euroleague Show με τον Δημήτρη Ιτούδη για την πρεμιέρα του Ολυμπιακού κόντρα στη Φενέρ