Διασυρμός για τον Ηρακλή στην πρεμιέρα του στο Eurocup Women

Διασυρμός για τον Ηρακλή στην πρεμιέρα του στο Eurocup Women

Sportal newsroom 22:05 - 09.10.2024 / Ανανεώθηκε: 22:05 - 09.10.2024

Βαριά ήττα για τον Ηρακλή στη Θεσσαλονίκη από την ουγγρική Σζεκσζάνρτ αφού ο Γηραιός είδε τις αντιπάλους τους να περνάνε σαν... σίφουνας και να επιβάλλονται με 111-34.

Η πρεμιέρα του Ηρακλή στο Eurocup Women αποδείχθηκε... τραγική για την ομάδα της Θεσσαλονίκης, η οποία ηττήθηκε στην έδρα της από την Σζεκσζάνρτ με σκορ 34-111.

Οι φιλοξενούμενες από το ξεκίνημα του αγώνα βρήκαν ρυθμό, άνοιξαν το γκάζι και άφησαν την ομάδα του Ηρακλή σε ρόλο θεατή, ανήμπορη να αντιδράσει.

Sportal Studio LIVE από το Λονδίνο για το Αγγλία - Ελλάδα, ο Ριμπάλτα, το φοβερό ΟΑΚΑ και ο Φαλ
SPORTAL ORIGINALS

18:00 - 09.10.2024

Sportal Studio LIVE από το Λονδίνο για το Αγγλία - Ελλάδα, ο Ριμπάλτα, το φοβερό ΟΑΚΑ και ο Φαλ

Η εκπομπή Sportal Studio Live κάνει απευθείας σύνδεση με το Λονδίνο για όλα τα τελευταία νέα πριν την αναμέτρηση Aγγλία - Ελλάδα για το Nations League. Μεταδίδει ο απεσταλμένος του Sportal, Βασίλης Μοιρώτσος. Στο στούντιο ο Ηλίας Λαλιώτης, για την μεταμόρφωση του ΟΑΚΑ και το παιχνίδι του Παναθηναϊκός - Μπάγερν. Ο Παναγιώτης Ραμαντάνης για το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού ενόψει Ζάλγκιρις και ο Κώστας Τσίλης για την άφιξη Ριμπάλτα στην ΑΕΚ.. Παρουσιάζουν οι Γιώργος Περπερίδης και Χρήστος Τσάλτας.

Στο 10' η διαφορά ήταν ήδη στους 20 πόντους και η εικόνα της ελληνικής ομάδας αποκαρδιωτική. Το 12-32 δεν άφηνε ελπίδες επιστροφής στις παίκτριες του Ηρακλή που στο ημίχρονο είδαν τη διαφορά να έχει εκτοξευθεί στους 38 πόντους και το παιχνίδι να έχει πλέον διαδικαστικό χαρακτήρα. Το 19-57 ήταν δύσκολο να ανατραπεί, αφού ο Ηρακλής δεν είχε ούτε την πνευματική ετοιμότητα, αλλά ούτε την ικανότητα να αντιδράσει.

Έτσι το δεύτερο ημίχρονο κύλησε στους ίδιους ρυθμούς, με τις παίκτες της ομάδας από την Ουγγαρία να κάνουν ότι θέλουν μέσα στο παρκέ και να φτάνουν σε άνετη νίκη.

ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 12-32, 19-57, 26-84, 34-111