Οριστικό: Ο Ίσαλο αφήνει την Παρί και πάει στο ΝΒΑ!

Οριστικό: Ο Ίσαλο αφήνει την Παρί και πάει στο ΝΒΑ!

Γιάννης Πάλλας 21:23 - 17.06.2024 / Ανανεώθηκε: 21:23 - 17.06.2024

Στο ΝΒΑ θα βρίσκεται τη νέα χρονιά ο Τουόμας Ίσαλο, έπειτα από μια μαγική χρονιά με την Παρί την οποία οδήγησε στην Euroleague

Την απόφαση του να αφήσει την Παρί για να ζήσει το «αμερικάνικο όνειρο» έχει πάρει οριστικά ο Τουόμας Ίσαλο, σύμφωνα με πληροφορίες του Sportal!

Ο Φινλανδός τεχνικός που έχει κάνει πράγματα και θαύματα την τελευταία διετία, κατακτώντας πρώτα με την Βόννη το Basketball Champions League και τη φετινή σεζόν με την Παρί το Eurocup εξασφαλίζοντας το «εισιτήριο» για τη συμμετοχή στην Euroleague είναι έτοιμος για το μεγάλο άλμα.

Ο Ίσαλο με τον θαυματουργό Τι Τζέι Σορτς οδήγησε την Παρί στην κορυφή της Ευρώπης (στο Eurocup) και στο πρωτάθλημα στους τελικούς με τη Μονακό, όπου έχασε τον τίτλο από την πανίσχυρη ομάδα του Μάικ Τζέιμς.

Ο Φινλανδός τεχνικός τον τελευταίο καιρό έχει δεχθεί δυο προτάσεις από ομάδες του ΝΒΑ για να ενσωματωθεί στα προπονητικά επιτελεία ως άμεσος συνεργάτης. Και οι δυο είναι πολύ καλές και χρειάστηκε να το σκεφτεί αρκετά, καθώς δεν ήθελε να αφήσει στη μέση τη δουλειά του στη γαλλική ομάδα.

Ωστόσο, έπειτα από πολύ σκέψη ο Τουόμας Ίσαλο φαίνεται πως κατέληξε οριστικά να αποχωρήσει από την Παρί την οποία παρέλαβε ως μια ομάδα Eurocup και την οδήγησε στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση (Euroleague) με ήσυχη συνείδηση.

Τα επόμενα 24ωρα αναμένεται να κλείσει και τυπικά το θέμα, με τον Τουόμας Ίσαλο να αφήνει την Παρί και να ετοιμάζεται για το ταξίδι στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού και τον «μαγικό κόσμο» του ΝΒΑ.

Είναι μια πολύ μεγάλη πρόκληση για τον Φινλανδό προπονητή, ο οποίος αντιλαμβάνεται πως αυτή είναι η ευκαιρία της ζωής του και ως τέτοια τη διαχειρίζεται...