Με... Παναθηναϊκό «χρώμα» η 12αδα της Ισπανίας για το Προολυμπιακό τουρνουά της Βαλένθια

Με... Παναθηναϊκό «χρώμα» η 12αδα της Ισπανίας για το Προολυμπιακό τουρνουά της Βαλένθια

Sportal newsroom 16:32 - 30.06.2024 / Ανανεώθηκε: 17:15 - 30.06.2024

Χουάντσο Ερνάνγκομεθ και Λορέντζο Μπράουν θα είναι συμπαίκτες και στην Εθνική Ισπανίας, στην προσπάθειά της να πάρει ένα εισιτήριο για τους Προολυμπιακούς Αγώνες του Παρισίου.

Οι Λορέντζο Μπράουν και Χουάντσο Ερνάνγκομεθ ήταν στις επιλογές του προπονητή της Ισπανίας, Σέρχιο Σκαριόλο για τη 12αδα που θα εκπροσωπήσει την Ισπανία στο Προολυμπιακό τουρνουά της Βαλένθια.

Οι δύο παίκτες του Παναθηναϊκού θα προσπαθήσουν να πάρουν ένα εισιτήριο για τους Ολυμπιακού Αγώνες, μέσω του τουρνουά που θα διεξαχθεί στη χώρα τους.

Μαζί τους θα είναι όλα τα μεγάλα ονόματα της «Φούριας Ρόχας», αφού οι Ίβηρες δεν θέλουν να σκέφτονται καν ότι μπορεί να μείνουν εκτός της μεγαλύτερης αθλητικής διοργάνωσης στον κόσμο.

Έτσι, ο Σκαριόλο θα έχει στη διάθεσή του τους Ρούντι Φερνάντεθ, Σέρχιο Γιουλ, Ουίλι και Χουάντσο Ερνάνγκομεθ, Σάλντι Αλντάμα, Λορέντζο Μπράουν, Χουάν Νούνιεθ, Χαϊμέ Πραντίγια, Ουσμάν Γκραούμπα και Ντάριο Μπριθουέλα.

H Ισπανία συμμετέχει στον πρώτο όμιλο του τουρνουά και θα έχει αντιπάλους τον Λίβανο και την Ανγκόλα.

Στο δεύτερο γκρουπ βρίσκονται η Φινλανδία, η Πολωνία και οι Μπαχάμες. Οι νικητές των δύο ομίλων θα κοντραριστούν για το εισιτήριο των Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισίου.