Με Χουάντσο και γεμάτη αστέρια η 12άδα της Ισπανίας

Χουάντσο Ερνάνγκομεθ

i

©Intime

Με Χουάντσο και γεμάτη αστέρια η 12άδα της Ισπανίας

Aχιλλέας Μαυροδόντης 23:36 - 20.08.2023 / Ανανεώθηκε: 14:06 - 14.08.2024

Η Ισπανία ανακοίνωσε την 12άδα που θα παρατάξει στο Παγκόσμιο του 2023, με τον Χουάντσο Ερνανγκόμεθ να ξεχωρίζει.

Η Ισπανία έκανε γνωστή την 12άδα της ενόψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2023, με τους Ίβηρες να έχουν... μπόλικο ταλέντο στις επιλογές τους. 

Οι πρωταθλητές Ευρώπης του 2022 επέλεξαν όλους τους διαθέσιμους αστέρες, με τον Λορέντζο Μπράουν να μένει εκτός, όπως είναι γνωστό εδώ και καιρό, ενώ ο Ρίκι Ρούμπιο, ο οποίος πρόσφατα ανακοίνωσε πως θα απέχει από το μπάσκετ για να δουλέψει τα ψυχολογικά θέματα που τον απασχολούν, είναι επίσης εκτός. 

Στην 12άδα βλέπουμε τον ψηλό των Γκρίζλις, Σάντι Αλντάμα, ο οποίος είναι ο μοναδικός εκπρόσωπος του ΝΒΑ στο ρόστερ, με τους Ουίλι και Χουάντσο Ερνανγκόμεθ να ξεχωρίζουν επίσης, όντας τοπ ονόματα που τη νέα σεζόν θα παίξουν στην Euroleague. 

Τρέλα με Χουάντσο Ερνανγκόμεθ στην ισπανική κερκίδα - Τριφύλλια και ελληνικές σημαίες για τον φόργουορντ του Παναθηναϊκού
FIBA WORLD CUP

11:06 - 20.08.2023

Τρέλα με Χουάντσο Ερνανγκόμεθ στην ισπανική κερκίδα - Τριφύλλια και ελληνικές σημαίες για τον φόργουορντ του Παναθηναϊκού

Οι Ισπανοί λατρεύουν τον Χουάντσο Ερνανγκόμεθ ίσως περισσότερο από τους φίλους του Παναθηναϊκού. Διότι, αυτός του έδωσε το χρυσό μετάλλιο στο Eurobasket του 2022 και εκφράζουν την αγάπη τους σε κάθε ευκαιρία και με κάθε πιθανό τρόπο - Στα ματς της ομάδας υπάρχουν δεκάδες πλακάτ με το όνομά του και μερικά από αυτά έχουν και το σήμα των «πρασίνων» πάνω τους.

Αναλυτικά η 12άδα που επέλεξε ο Σέρτζιο Σκαριόλο: 

Άλεξ Αμπρίνες
Σάντι Αλντάμα
Ντάριο Μπριθουέλα
Βίκτορ Κλαβέρ
Αλμπέρτο Ντίαζ
Ρούντι Φερνάντεζ
Ουσμάν Γκαρούμπα
Χουάντσο Ερνανγκόμεθ
Ουίλι Ερνανγκόμεθ
Σέρχι Γιουλ
Χουάν Νούνιεζ
Τζοέλ Πάρα