Ο Αγραβάνης έπαιξε με τη Μπρέογκαν και αποχώρησε τραυματίας

Ο Αγραβάνης έπαιξε με τη Μπρέογκαν και αποχώρησε τραυματίας

Γιώργος Γαβριλάκης 11:38 - 11.09.2023 / Ανανεώθηκε: 13:35 - 14.08.2024

Στο ντεμπούτο του με τη νέα του ομάδα, την ισπανική Μπρέογκαν, ο Δημήτρης Αγραβάνης στο φιλικό με τη Βαλένθια έβαλε 7 πόντους, πήρε 3 ριμπάουντ σε λιγότερο από 13' και μετά γλίστρησε, τραυματίστηκε στον προσαγωγό και αποχώρησε από τον αγώνα.

Μέσα σε λίγες ώρες μάζεψε τα πράγματά του και μεταφέρθηκε στην Ισπανία, αφού πρώτα μίλησε στο Sportal για όλους, για όλα και κυρίως για τον Δημήτρη Ιτούδη και την Εθνική ομάδα. Κάποιος όμως, τον... μάτιασε, αφού ο Δημήτρης Αγραβάνης μετά από μερικά αγωνιστικά λεπτά στο ντεμπούτο του με την Μπρέογκαν τραυματίστηκε και αποχώρησε από το παιχνίδι. 

Ο 28χρονος φόργουορντ, ο οποίος ολοκλήρωσε την προηγούμενη χρονιά του με τη φανέλα του Παναθηναϊκού, έχει υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίες με τον σύλλογο που εδρεύει στο Λούγκο, μία πόλη που βρίσκεται στο βορειοδυτικό τμήμα της Ισπανίας και συμμετέχει στη Liga Endesa. 

H Μπρέογκαν λοιπόν, βρίσκεται στο στάδιο της προετοιμασίας της για τη νέα απαιτητική σεζόν και στο πλαίσιο αυτής αντιμετώπισε την Βαλένθια σε μία φιλική αναμέτρηση. Ο Αγραβάνης μέχρι τη στιγμή που γλίστρησε και τραυματίστηκε στον προσαγωγό είχε αγωνιστεί για 12'47'' και είχε 7 πόντους και 3 ριμπάουντ. Δεν κατάφερε να ολοκληρώσει τον αγώνα, καθώς αποσύρθηκε στον πάγκο και η αναμέτρηση ολοκληρώθηκε με την Βαλένθια νικήτρια με 80-75.

H Άλμπα Βερολίνου έπαιζε φιλικό και οι παίκτες της πανηγύριζαν την κατάκτηση του Μουντομπάσκετ (vid)
FIBA WORLD CUP

10:50 - 11.09.2023

H Άλμπα Βερολίνου έπαιζε φιλικό και οι παίκτες της πανηγύριζαν την κατάκτηση του Μουντομπάσκετ (vid)

Την ώρα που τελείωνε ο τελικός του Παγκοσμίου Κυπέλλου οι παίκτες της Άλμπα Βερολίνου βρίσκονταν στο γήπεδό τους για μία φιλική αναμέτρηση, που πέρασε σε... δεύτερη μοίρα. Υπήρξε οθόνη στο χώρο που έδειχνε τον τελικό και όταν ο Ντένις Σρούντερ οδηγούσε τα «Πάντσερ» στο χρυσό μετάλλιο οι αθλητές της ομάδας από την πρωτεύουσα της Γερμανίας το πανηγύρισαν δεόντως.

Ο Αγραβάνης θα υποβληθεί σε μία σειρά εξετάσεων για να φανεί το μέγεθος του προβλήματος, δεν υπάρχει ιδιαίτερη ανησυχία, αλλά σίγουρα θα μείνει εκτός προπονήσεων για μερικές μέρες.