Νέο σόου του Χουάντσο και των Ισπανών με αντίπαλο τον Ντόντσιτς και την παρέα του (vids)

Χουάντσο Ερνανγκόμεθ

i

© BaloncestoESP

Νέο σόου του Χουάντσο και των Ισπανών με αντίπαλο τον Ντόντσιτς και την παρέα του (vids)

Γιώργος Γαβριλάκης 00:45 - 12.08.2023 / Ανανεώθηκε: 14:19 - 14.08.2024

H Ισπανία ξεκίνησε εντυπωσιακά την πορεία της στο τουρνουά της Μάλαγα με νίκη (99-79) κόντρα στη Σλοβενία. Ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ του Παναθηναϊκού συνεχίζει της σπουδαίες εμφανίσεις, ενώ οι Ίβηρες την Κυριακή (13/8) θα αναμετρηθούν με τους NBAer που συνθέτουν την εθνική ομάδα των ΗΠΑ.

Στον πρώτο αγώνα του τουρνουά προετοιμασίας της Μάλαγας, που συμμετέχει και η εθνική ομάδα των ΗΠΑ, οι οικοδεσπότες Ισπανοί νίκησαν τη Σλοβενία με άνεση και τελικό σκορ 99-79. 

Πρωταγωνιστές της επιτυχίας για τους Ίβηρες πρωταθλητές Ευρώπης ήταν τα αδέλφια Ερνανγκόμεθ. Ο Βίλι της Μπαρτσελόνα και ο Χαούντσο του Παναθηναϊκού που ήταν απολαυστικός στο πρώτο ημίχρονο και ολοκλήρωσαν το έργο τους με 17 πόντους έκαστος. Ο πρώτος είχε πέντε ριμπάουντ και ο δεύτερος ένα περισσότερο. 

Τρίτος της παρέας ήταν ο ΝΒΑer Σάντι Αλντάμα (18 πόντους, 7 ασίστ και 6 ριμπάουντ), ενώ για τους ηττημένους ο σούπερ σταρ των Ντάλας Μάβερικς, Λούκα Ντόνσιτς δεν μπόρεσε να αλλάξει τα δεδομένα του παιχνιδιού. 

Η Ισπανία συνεχίζει την προετοιμασία της εν όψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου που θα ξεκινήσει στις 25 Αυγούστου χωρίς τον Ρίκι Ρούμπιο, ο οποίος αποσύρθηκε από την ενεργό δράση ξαφνικά και με τον νεαρό Χουάν Νούνιεθ της Ουλμ να τον αντικαθιστά, την ίδια ώρα που η Σλοβενία του Λούκα Ντόντσιτς προσπαθεί να καλύψει αγωνιστικά το κενό του δεύτερου καλύτερου παίκτης της ομάδας. Ο Βλάτκο Τσάντσαρ των Ντένβερ Νάγκετς έκοψε τον πρόσθιο χιαστό του κατά τη διάρκεια του Τουρνουά Ακρόπολις, στο παιχνίδι κόντρα στην Εθνική μας και τέθηκε εκτός δράσης.  

Αναλυτικά το πρόγραμμα του τουρνουά

Σάββατο 12.08.23 
21.00 / ΗΠΑ - Σλοβενία (Cosmote Sports 4HD)

Κυριακή 13.08.23
21.00 / ΗΠΑ - Ισπανία (Cosmote Sports 4HD)