Ιτούδης: «Ο Ολυμπιακός παίζει υποδειγματικό μπάσκετ»
i

Ιτούδης / © Intime

Ιτούδης: «Ο Ολυμπιακός παίζει υποδειγματικό μπάσκετ»

Aχιλλέας Μαυροδόντης 18:45 - 12.12.2022 / Ανανεώθηκε: 11:11 - 20.08.2024

Ο Δημήτρης Ιτούδης μίλησε για το ματς απέναντι στον Ολυμπιακό (13/12, 20:00, Novasports Prime & Iive από το sportal.gr).

Ο Δημήτρης Ιτούδης και η Φενέρ ετοιμάζονται για το παιχνίδι με αντίπαλο τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ (13/12, 20:00, Novasports Prime & Iive από το sportal.gr), στο οποίο ο κόσμος θα δώσει βροντερό «παρών», αλλά οι δύο ομάδες θα έχουν αρκετά ζητήματα! 

Ο Ολυμπιακός δεν ξέρουμε εάν θα έχει στη διάθεσή του τους Ουόκαπ, ΜακΚίσικ και Μπλακ, την ώρα που η Φενέρ θα στερηθεί των υπηρεσιών των Μότλεϊ, Ουίλμπεκιν, Πιέρ και Μπιέλιτσα. 

Το παιχνίδι πάντως έχει και έντονο βαθμολογικό ενδιαφέρον, καθώς η Φενέρ είναι στην κορυφή με 10-2, με τον Ολυμπιακό του 8-4 να είναι κοντά και να θέλει να πλησιάσει ακόμα περισσότερο! 

Ο Δημήτρης Ιτούδης, μιλώντας για την αναμέτρηση, ανέφερε: 

Αναλυτικά όσα είπε ο προπονητής της Φενέρ:

«Θα αντιμετωπίσουμε μία ομάδα Final Four, παίζει πολύ καλό μπάσκετ και έχει χημεία. Είναι υγιής και έχει όλους τους παίκτες της. Εμείς έχουμε προβλήματα, αλλά θα παλέψουμε. Ξέρουμε τις προκλήσεις μας. Ο Ολυμπιακός έχει τα πάντα, παίζει πολύ καλό και υποδειγματικό μπάσκετ, έχει φυσικά και εξαιρετικό προπονητικό τιμ. Μας περιμένει ένας πολύ δύσκολος αντίπαλος».