Καντσελιέρι: «Ειλικρινής ο Αταμάν - Κάναμε ό,τι καλύτερο μπορούσαμε»

Μάσιμο Καντσελιέρι

i

© InTime

Καντσελιέρι: «Ειλικρινής ο Αταμάν - Κάναμε ό,τι καλύτερο μπορούσαμε»

Παναγιώτης Ραμαντάνης 19:18 - 12.10.2024 / Ανανεώθηκε: 20:16 - 12.10.2024

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Μάσιμο Καντσελιέρι, μίλησε για την εικόνα της ομάδας του κόντρα στον Παναθηναϊκό Aktor.

Ο ΠΑΟΚ έκανε μία πολύ μεγάλη προσπάθεια κόντρα στον Παναθηναϊκό Aktor όμως δεν κατάφερε να πάρει το θετικό αποτέλεσμα για τη 2η αγωνιστική της Stoiximan GBL. Οι «πράσινοι» σε ένα εντυπωσιακό ματς στη Θεσσαλονίκη, παρά το γεγονός ότι η έδρα του ΠΑΟΚ ήταν άδεια λόγω τιμωρίας, πήραν την εκτός έδρας νίκη με 96-93.

Ο ΠΑΟΚ μετά τις νίκες επί του Περιστερίου Domino's και της Νίμπουργκ. δυσκόλεψε πολύ τον Παναθηναϊκό Aktor και δείχνει ότι έχει «χτίζει» κάτι πολύ καλό. Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Μάσιμο Καντσελιέρι, μίλησε για την εικόνα της ομάδας του και το γεγονός ότι ο Αταμάν είπε πως ο ΠΑΟΚ ίσως άξιζε τη νίκη.

Συγκεκριμένα είπε: «Πρώτα απ' όλα ευχαριστώ τον Αταμάν, που είναι ειλικρινής πάνω από όλα, για τα καλά του λόγια. Κάναμε ό,τι καλύτερο μπορούσαμε, αλλά 2-3 λεπτομέρειες στο τέλος μας έκαναν να χάσουμε το παιχνίδι. Θέλαμε να κερδίσουμε, προσπαθήσαμε να κερδίσουμε. Είμαι υπερήφανος για την ομάδα και τον τρόπο που προσεγγίσαμε το παιχνίδι. Χωρίς φόβο, χωρίς δικαιολογίες. Είμαστε ίδιοι με αυτούς και παλέψαμε μέχρι το τέλος. Αυτό χρειαζόμασταν και αυτό χρειάζομαι για το μέλλον μας».

Στη συνέντευξη Τύπου, ο τεχνικός του ΠΑΟΚ στάθηκε στη διαφορά των ριμπάουντ λέγοντας: «Παίζαμε κόντρα στον Μήτογλου και τον Λεσόρ, οπότε νομίζω πως θα κοιμηθώ καλά. Ήταν πολύ δύσκολο να τον σταματήσουμε τον Λεσόρ. Έχανε τα σουτ του και έπαιρνε τα ριμπάουντ ο ίδιος. Είχαμε πρόβλημα με τα επιθετικά ριμπάουντ, μας πόνεσε ο Λεσόρ, ο οποίος είχε 4/12 σουτ, οπότε κάναμε καλή δουλειά σε αυτόν τον τομέα. Είναι ομάδα τοπ επιπέδου και πολλές άλλες ομάδες και στην Ευρωλίγκα είναι δύσκολο να τον σταματήσουν».

Και κατέληξε: «Ήμασταν μπροστά στο σκορ για 27 λεπτά. Ο Ναν έβαλε 27 πόντους αλλά δεν μας επηρέασαν τόσο όσο τα σουτ του Γκραντ ή του Γκριγκόνις και του Παπαπέτρου. Ευχαριστώ τον κόουτς Αταμάν που είπε ότι αξίζαμε τη νίκη. Πρέπει να είμαστε περήφανοι για αυτό, μας τιμάει πολύ αυτό».