Επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη ο Καντσελιέρι για μόνιμη εγκατάσταση
i

© PAOK BC

Επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη ο Καντσελιέρι για μόνιμη εγκατάσταση

Ο νέος προπονητής της ΚΑΕ ΠΑΟΚ είναι έτοιμος να... σηκώσει μανίκια.

Ο Μάσιμο Καντσελιέρι επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη με φόντο την έναρξη της προετοιμασίας του ΠΑΟΚ. Ο νέος προπονητής του Δικεφάλου έφτασε μαζί με την οικογένειά του, για μόνιμη πλέον εγκατάσταση στη χώρα μας, καθώς σε μία εβδομάδα ξεκινάνε οι προπονήσεις των ασπρόμαυρων.

Αναλυτικά η ΚΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει:

«Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται και πάλι από σήμερα ο Μάσιμο Καντσελιέρι. Ο Ιταλός προπονητής επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη μαζί με την οικογένειά του, για μόνιμη πλέον εγκατάσταση και καθώς σε μία εβδομάδα ξεκινά η προετοιμασία της ομάδα μας.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ mateco είχε πάρει μία πρώτη γεύση στο διάστημα της αρχικής του παρουσίας στη Θεσσαλονίκη, όταν παρουσιάστηκε επίσημα και γνώρισε τους νέους του συνεργάτες, με τους οποίους όλο αυτό το διάστημα είχε καθημερινές και πολύωρες επαφές, για τον καταρτισμό του ρόστερ και του προγράμματος της προετοιμασίας.

Στη διάρκεια της επόμενης εβδομάδας, αναμένονται στη Θεσσαλονίκη όλοι οι παίκτες του ΠΑΟΚ mateco, με τις αφίξεις των Αμερικανών να είναι προγραμματισμένες για τις 7 και 8 Αυγούστου.

Στο τέλος της επόμενης εβδομάδας όλοι οι παίκτες θα περάσουν από ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις, ενώ το Σάββατο 10 Αυγούστου είναι προγραμματισμένη η πρώτη προπόνηση της ομάδας στο PAOK Sports Arena, ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, υπό τις οδηγίες του Μάσιμο Καντσελιέρι».

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!