Βγαίνουν τα διάρκειας της ΑΕΚ για τη νέα σεζόν: "100 χρόνια βασίλισσα"

Σε κυκλοφορία τα διαρκείας της ΑΕΚ

i

AEK BC/ Facebook

Βγαίνουν τα διάρκειας της ΑΕΚ για τη νέα σεζόν: "100 χρόνια βασίλισσα"

Χρήστος Τσάλτας 15:47 - 21.08.2023 / Ανανεώθηκε: 14:05 - 14.08.2024

Ο κόσμος τα ζήτησε, η ΑΕΚ τα θέτει στη διάθεσή του. Τα εισιτήρια διάρκειας για την ιστορική σεζόν 2023-24 βγαίνουν σε κυκλοφορία από την Τρίτη (22/08) με το μήνυμα "100 χρόνια βασίλισσα".

Στη διάθεση του κοινού θα τεθούν τα εισιτήρια διαρκείας της ΑΕΚ την Τρίτη 22/8, όπως ενημέρωσε επίσημα η κιτρινόμαυρη ΚΑΕ. 

Η ΑΕΚ ετοιμάζεται για μια ιστορική χρονιά, αφού φέτος η ομάδα συμπληρώνει 100 χρόνια ύπαρξης και όπως είναι φυσικό οι φίλοι της αγωνιούν για τα εισιτήρια διαρκείας.

Σε ενημέρωσή της η κιτρινόμαυρη ΚΑΕ αναφέρει ότι αυτά θα κυκλοφορήσουν την Τρίτη 22/8, ευελπιστώντας ότι οι οπαδοί της ομάδας θα τα εξαντλήσουν.

Η ζήτηση άλλωστε είναι πολύ μεγάλη και στην ΚΑΕ περιμένουν από τον κόσμο να κινητοποιηθεί από τις πρώτες μέρες και να εξαφανίσει τα «μαγικά χαρτάκια».

Πρέπει να σημειωθεί ότι φέτος τα διαρκείας θα έχουν μεγαλύτερη αξία και αυτό επειδή μόνο οι κάτοχοί τους θα μπορούν να παρακολουθούν τις αναμετρήσεις της ομάδας στο BCL.

Η Ένωση έχει θέσει ψηλά τον πήχη, γεγονός που φάνηκε από την απόκτηση του Πλάθα, αλλά και των παικτών που θα ενισχύσουν την ομάδα στη φετινή της προσπάθεια για διάκριση τόσο στα ελληνικά παρκέ, όσο και σε αυτά της Ευρώπης.

Η ΑΕΚ προχώρησε σε μεταγραφές παικτών που μπορούν να κάνουν τη διαφορά και να ανεβάσουν την ομάδα επίπεδο. Μάλιστα, το βράδυ της Κυριακής 20/8 έφτασαν στη χώρα μας οι Μπεν ΜάκΛεμορ, Τζόρνταν ΜακΡέι, Τζάστιν Τίλμαν, Τσέισον Ραντλ και Λάνγκστον Χολ. 

Τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα της Ένωσης είναι έτοιμα να σηκώσουν τα μανίκια και να πιάσουν δουλειά, με στόχο να δέσουν όσο πιο άμεσα γίνεται και να παρουσιάσει η ομάδα ένα ανταγωνιστικό πρόσωπο από το ξεκίνημα της σεζόν. 

Tags: