ΚΑΕ Ολυμπιακός: «Δεν υπάρχουν λέξεις για την απώλεια τόσων αθώων ψυχών»

ΚΑΕ Ολυμπιακός: «Δεν υπάρχουν λέξεις για την απώλεια τόσων αθώων ψυχών»

Sportal newsroom 15:43 - 15.06.2023 / Ανανεώθηκε: 15:34 - 14.08.2024

Μία ανάρτηση με... μαύρο φόντο και με λίγα λόγια τις τραγικές στιγμές του ζει η χώρα από το πολύνεκρο ναυάγιο της Πύλου, η ΚΑΕ Ολυμπιακός θέλησε να εκφράσει τη θλίψη της και «οι σκέψεις και οι προσευχές μας είναι με αυτούς που επηρεάστηκαν από την τραγωδία».

To Game 4 των τελικών της Basket League τελικά θα διεξαχθεί κανονικά το βράδυ της Πέμπτης (15/6, 21:15, ΕΡΤ 3) και η Κυβέρνηση σε συνεργασία με τον ΕΣΑΚΕ αποφάσισαν πως παρά το τριήμερο εθνικό πένθος λόγω του πολύνεκρου ναυαγιού στην Πύλο της Μεσσηνίας, οι αθλητικές διοργανώσεις θα διεξαχθούν κανονικά. Αυτό όμως, δεν σημαίνει πως όλοι οι κάτοικοι και οι ομάδες δεν βρίσκονται σε θλίψη. 

Μάλιστα, η ΚΑΕ Ολυμπιακός θέλοντας να εκφράσει τα συναισθήματά της έκανε μία ανάρτηση στα κοινωνικά δίκτυα σε μαύρο φόντο πένθους, γράφοντας: «Λυπούμαστε και δεν υπάρχουν λέξεις για την απώλεια τόσων αθώων ψυχών. Οι σκέψεις και οι προσευχές μας είναι με αυτούς που επηρεάστηκαν από την τραγωδία». 

Αξίζει να σημειωθεί, ότι πριν από το τζάμπολ θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή, ενώ το ΟΑΚΑ αναμένεται να είναι πιο γεμάτο από ποτέ τη φετινή σεζόν, με περισσότερους από 15.000 φιλάθλους του Παναθηναϊκού να δίνουν το παρών, στον τελευταίο εντός έδρας αγώνα της χρονιάς για την ομάδα τους. 

Οριστικά χωρίς Παπανικολάου ο Ολυμπιακός στο ΟΑΚΑ
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

14:15 - 15.06.2023

Οριστικά χωρίς Παπανικολάου ο Ολυμπιακός στο ΟΑΚΑ

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού, Κώστας Παπανικολάου, ο οποίος ταλαιπωρείται από θλάση στη γάμπα δεν θα είναι τελικά στη διάθεση του Γιώργου Μπαρτζώκα για το σημερινό (15/6, 21:15) Game 4 των τελικών της Basket League κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Επίσης, με πένθος στην εμφάνισή της αγωνίστηκε η εθνική μας ομάδα στην πρεμιέρα του Eurobasket Γυναικών που ξεκίνησε το μεσημέρι της Πέμπτης (15/6) με τον αγώνα κόντρα στο Μαυροβούνιο. Το ίδιο αναμένεται να πράξει και την Παρασκευή η εθνική ποδοσφαίρου των ανδρών αύριο Παρασκευή (16/6, 21:45) κόντρα στην Ιρλανδία και τα προκριματικά του Euro 2024.