Μετά τον Βεζένκοφ, τα διαρκείας...

Οπαδοί στο ΣΕΦ

i

© Intime

Μετά τον Βεζένκοφ, τα διαρκείας...

Νίκος Καλαμπάκας 19:16 - 25.07.2024 / Ανανεώθηκε: 19:16 - 25.07.2024

Ο Ολυμπιακός έκλεισε το ρόστερ του με την επιστροφή του Σάσα Βεζένκοφ στον Πειραιά και πλέον οι φίλοι του περιμένουν με αγωνία τις ανακοινώσεις για τα διαρκείας.

Ο Σάσα Βεζένκοφ ήταν η τελευταία προσθήκη του Ολυμπιακού. Ο Βούλγαρος φόργουορντ ανακοινώθηκε, έδωσε συνέντευξη Τύπου μαζί με τους προέδρους και πλέον, όπως παραδέχθηκαν και οι κύριοι Αγγελόπουλοι το ρόστερ της νέας σεζόν, διαμορφώθηκε οριστικά.

Η μεταγραφή του Σάσα στο λιμάνι της καρδιάς του σήκωσε κύματα ενθουσιασμού. Ο κόσμος της ομάδας υποδέχθηκε τον Βεζένκοφ με δόξα και τιμή στο ΣΕΦ, επιστρέφοντάς του την αγάπη που τους έδωσε ο ίδιος με τη δήλωσή του μετά τη μεταγραφή!

Αιχμηρή απάντηση Αγγελόπουλων σε Σλούκα: «Εκτός λογικής η δήλωση του, ο ίδιος απαξιώνει την ιστορία του και προκάλεσε τον κόσμο στους τελικούς»
EUROLEAGUE

15:51 - 25.07.2024

Αιχμηρή απάντηση Αγγελόπουλων σε Σλούκα: «Εκτός λογικής η δήλωση του, ο ίδιος απαξιώνει την ιστορία του και προκάλεσε τον κόσμο στους τελικούς»

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου για την παρουσίαση του Σάσα Βεζένκοφ, οι πρόεδροι του Ολυμπιακού, κλήθηκαν να σχολιάσουν τις δηλώσεις του Κώστα Σλούκα, ειδικά μετά το τέλος του πρωταθλήματος και ανέφεραν, μεταξύ άλλων, πως «μάλλον βρίσκεται σε παράλληλο σύμπαν».

Η επιστροφή του κορυφαίου παίκτη της Ευρωλίγκας τη σεζόν 2022-23 δίνει στον Ολυμπιακό την ώθηση που χρειαζόταν έπειτα από μια χρονιά που δεν εξελίχθηκε ιδανικά για τους Πειραιώτες, αφού δεν κατέκτησαν ούτε το πρωτάθλημα Ελλάδος, ούτε την Euroleague, βλέποντας τον «αιώνιο αντίπαλό του», Παναθηναϊκό, να ανεβαίνει στην κορυφή της Ελλάδας και της Ευρώπης.

Όπως είναι φυσικό μετά από μια τέτοια μεταγραφή ο ενθουσιασμός βρίσκεται στα ύψη. Στο μεγάλο λιμάνι της χώρας φέτος κινήθηκαν δυναμικά στο μεταγραφικό παζάρι και απέσπασαν τις υπογραφές των Ντόρσεϊ, Βιλντόζα, Έβανς και Βεζένκοφ.

Οι ερυθρόλευκοι έκλεισαν τα μεταγραφικά τους και πλέον όλοι οι οπαδοί της ομάδας, αναμένουν τις ανακοινώσεις για τα εισιτήρια διαρκείας.

Πότε κυκλοφορούν τα διαρκείας

Ήδη οι παλιοί κάτοχοι έχουν ειδοποιηθεί με email ότι κοντοζυγώνει η ώρα που θα κυκλοφορήσουν οι κάρτες της νέας σεζόν. Η ΚΑΕ Ολυμπιακός αναμένεται να ανακοινώσει αύριο, Παρασκευή 26/7 ότι τα διαρκείας τίθενται σε κυκλοφορία.

Ακόμα δεν έχει γίνει γνωστός ο τρόπος διάθεσης, κάτι που αναμένεται να ανακοινωθεί μαζί με τις τιμές των εισιτηρίων της νέας σεζόν. Εις αναμονή λοιπόν των επίσημων ανακοινώσεων, που όπως μάθαμε στο Sportal, δεν θα αργήσουν....